Μεγάλη απρέπεια του Τραμπ κατά του έλληνα πρωθυπουργού. Ποια είναι η αιτία.

Παρά τις δηλώσεις αισιοδοξίας για ανατροπή της απόφασης Τραμπ, στην Αθήνα επικρατεί οργή για την μέγιστη απρέπεια του αμερικανού Προέδρου κατά του έλληνα πρωθυπουργού.Το ότι δεν υπάρχει κοινή συνέντευξη τύπου μετά την συνάντηση, συνιστά μέγιστη προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά στην ίδια την Ελλάδα. Ακόμα και να πραγματοποιηθεί η κοινή συνέντευξη τύπου πλέον, θα δείχνει την Ελλάδα ως επαίτη και δεν πρόκειται να αμβλύνει την άλλη γίνει εντύπωση που έχει δημιουργηθεί.

Και για να προλάβουμε τα σενάρια που ήδη έχουν αναπτυχθεί, όχι, δεν είναι δάκτυλος Ερντογάν.Ο λόγος αυτής της απρεπούς συμπεριφοράς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελλάδας, είναι η Κίνα. Πιο συγκεκριμένα, είναι η ευνοϊκή στάση που έδειξε η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην κινέζικη Cosco με την επέκταση της σύμβασης, παρά τις προειδοποιήσεις της αμερικανικής πλευράς.

Στα χέρια της αμερικανικής πλευράς μάλιστα βρίσκεται η πληροφορία ότι στο πλευρό της κινεζικής εταιρείας βρίσκεται πανίσχυρη εταιρεία δημοσίων σχέσεων που συνδέεται άμεσα με έλληνα υπουργό, και προωθεί τα συμφέροντα της εταιρείας. Αυτό εξοργίζει ακόμα περισσότερο τους αμερικανούς, και είναι ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς απέναντι στον έλληνα πρωθυπουργό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.