Η ανακοίνωση για το στημένο πρωτάθλημα και ο εξευτελισμός της αναίρεσής της!!!

Γιώργος Αθανασίου

Μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω σήμερα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (δεν είναι και τα καλύτερά μου τα θέματα αυτά), γιατί διαβάζοντάς την κανείς, εύλογα δημιουργούνται κάποιες απορίες.

Επειδή ορισμένα πράγματα που γράφονται προσκρούουν στην κοινή λογική (τουλάχιστον στη δική μου), δεν μπορεί να περάσουν στα ψιλά.

Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και εντυπώσεις, προφανώς για να σκεπάσουν τα δικά τους λάθη ή να δημιουργήσουν ένα είδος άλλοθι για κάθε περίπτωση.

Εξηγούμε ότι δεν ανήκω σε κανέναν ”οπαδικό στρατό” και βλέπω τα ματς σαν απλός φίλαθλος που του αρέσει το άθλημα.

Βεβαίως, οι φίλοι μου ξέρουν την προτίμησή μου της ομάδος που αγαπάω, αλλά μέχρι εκεί.

Το δίκαιο και το σωστό πρέπει να λέγετε και είμαι καθέτως.

Πάμε λοιπόν στην επίμαχη ανακοίνωση της συγκεκριμένης ΠΑΕ της 3ης Δεκεμβρίου με τίτλο ”Το πρωτάθλημα είναι στημένο” όπου μεταξύ άλλων προδικάζει αποτελέσματα και στη συνέχεια απλά πέφτουν έξω!!!

Είναι μια συνήθη τακτική να προαναγγέλλεις ή να καταγγέλλεις κάτι, να δημιουργείς θόρυβο, να χειραγωγείς τον κάθε οπαδικό στρατό και αν κάτι δε βγει από τα λεγόμενά σου ή τα γραφόμενά σου απλά πέρασε και έμειναν οι όποιες εντυπώσεις έμειναν.

Ας δούμε απόσπασμα αυτής της ανακοίνωσης που δημοσίευσε η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ  χθές.           ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

«Με τους ορισμούς στα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League, οι έμμισθοι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» αποδεικνύουν πως εννοούν την επιστροφή στην «κανονικότητα» του δικού τους ποδοσφαίρου.


Ο ΠΑΟΚ, του δικού τους Ιβάν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διατηρήσει το «καθαρό» αήττητο και για αυτό ορίστηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Παπαπέτρου. Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο open tv του Ιβάν Σαββίδη;

Kύριε Λάκοβιτς και κ. Χούμπελ, όπως αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με την πολυσέλιδη επιστολή μας, είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο γιατί πουθενά στην Ευρώπη:

Δεν μπορεί να ορίζεται ο κ. Παπαπέτρου ως διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και η σύζυγός του να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.


Και καταλήγει η ανακοίνωση:

Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως και το πρόβλημα να είναι οι δηλώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

Ετσι λοιπόν προκύπτει ότι πριν γίνει το ντέρμπυ ΑΡΗ-ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο!!!

Ελα όμως που το αποτέλεσμα του αγώνα,η νίκη δηλαδή του ΑΡΗ πετάει στον κάλαθο των σκουπιδιών την ανακοίνωση αυτή,διότι η νίκη αυτή του ΑΡΗ την αναιρεί μέχρι τελείας.

Ετσι προκύπτει το ερώτημα,γιατί γράφονται όλα αυτά;Τι και ποιούς εξυπηρετούν;Θέλουμε να υπάρχει πρωτάθλημα;(αν και έχω εκφράσει την άποψή μου να διακοπεί για 3 ή 4 χρόνια να μαζευτούν λίγο τα πράγματα).

Η πλάκα Είναι ότι  η ανακοίνωση αυτή αναφέρεται και στο αποψινό ματς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΟ,αφήνοντας υπονοούμενα.

Αν κερδίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τότε καταρρίπτεται όλο αυτό το αφήγημα της ανακοίνωσης.

Κλείνοντας αυτό τον σχολιασμό μου,  είναι ντροπή να βγαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις από όποια ομάδα και αν προέρχονται και είναι ακόμα πιο λυπηρό οι συντάκτες τέτοιων ανακοινώσεων να σπιλώνουν την μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να παραμένουν στο απυρόβλητο…

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.