Κίναρος: Καρέ-καρέ η επιχείρηση διανομής τροφίμων – BINTEO

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την επιχείρηση διανομής τροφίμων και αποκατάστασης του ηλεκτρικού ρεύματος στην Κίναρο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Στο νησί, που έχει μια και μοναδική κάτοικο, την κυρά Ρηνιώ.

Τις προηγούμενες ημέρες εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ καθώς οι δικοί της άνθρωποι είχαν χάσει την επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό της. Τελικά, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της. Μίλησε μάλιστα για την περιπέτεια που πέρασε μετά τη βλάβη στην ηλεκτροδότηση και το τηλέφωνο, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, και δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το νησί.

“Όσο ζω εδώ θα είμαι”, είπε η Ειρήνη Κατσοτούρχη που ζει μόνη της στην Κίναρο από το 2013, όταν πέθανε ο άντρας της, έχοντας πάντα στο σπίτι της υψωμένη την ελληνική σημαία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.