ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Σάββατο ο καιρός

Θα διατηρηθεί βροχερός ο καιρός το Σάββατο σε όλη σχεδόν τη χώρα με φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν έντονα στα δυτικά και τα νησιά του Ιονίου και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο. Ο βροχερός καιρός θα κρατήσει και το επόμενο διήμερο, ενώ τη Δευτέρα και από τα δυτικά τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα σταματήσουν.

Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε το χαμηλό που θα μας επηρεάσει, ερχόμενο από την νότια Ιταλία, καθώς και το άλλο σύστημα που από τα δυτικά τμήματα της Ευρώπης θα κινηθεί κι αυτό ανατολικά και θα μας επηρεάσει. Τα διαδοχικά συστήματα θα διατηρήσουν τους ανέμους σε νοτιάδες και οι θερμοκρασίες δεν προβλέπεται σημαντικά να αλλάξουν.

Ο καιρός στην Ευρώπη το Σάββατο Ο καιρός στην Ευρώπη το Σάββατο Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη το Σάββατο Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη το Σάββατο

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί διακρίνεται ευκρινέστερα το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στη νότια Ιταλία. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι περισσότερες στα δυτικά ωστόσο θα επηρεαστούν και τα ανατολικά θαλάσσια τμήματα αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 και τοπικά στα νότια 6 με 7 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα έχουμε μέγιστες θερμοκρασίες περί τους 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά κατά τόπους και 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στα Βαλκάνια το Σάββατο Ο καιρός στα Βαλκάνια το Σάββατο Ο καιρός στην Ελλάδα το Σάββατο Ο καιρός στην Ελλάδα το Σάββατο

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική το Σάββατο Ο καιρός στην Αττική το Σάββατο

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μπ. και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Ξέρετε ότι: Στις 15 Δεκεμβρίου του 2007 είχαμε υδροσίφωνα στη Πάτρα και την Ηγουμενίτσα.

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.