Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οι φαντασμαγορικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και οι προετοιμασίες των δήμων σε όλη την Αττική βρίσκονται «στο κόκκινο» για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ώστε να υποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Ο δήμος Αθηναίων ετοιμάζει την πιο λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς που έγινε ποτέ στην Αθήνα 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί, σήμερα στις 10 το βράδυ, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη! Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο.

1-313

Τη μουσική θα αναλάβουν οι ΜΕΛΙSSES, η πιο επιτυχημένη μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, διάσημη για τις ζωντανές εμφανίσεις της, με περισσότερα από 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο και περισσότερα από 1.000 lives. Ο χαρισματικός front man, Χρήστος Μάστορας, και η παρέα του θα μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα θυμόμαστε σίγουρα και μετά το 2020!

Μαζί τους on stage θα βρεθούν –πιο λαμπερές από ποτέ- η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine, ενώ τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Το πάρτι όμως δεν τελειώνει εδώ… Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Dj Pitsi με ένα άκρως δυναμικό dj set!

Οι ΜΕΛΙSSES προσφέρουν την αμοιβή τους από την εμφάνισή τους στη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

Περισσότερες πληροφορίες & το αναλυτικό πρόγραμμα: www.christmasinathens.gr

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

idryma-stavros-niarchos-xristougenna

Στις 31/12, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος φτάνει στο απόγειο της λάμψης και της ζωντάνιας του με την περίφημη πια Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, εντός και εκτός Αττικής.

Η χρονιά φεύγει με ένα τεράστιο πάρτυ, με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ένα επικό DJ Party με τον θρυλικό mod master Eddie Piller και πολύ χορό στην Αγορά, τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, SNF RUN: 2020 FIRST RUN, για μια πραγματικά δυναμική έναρξη του νέου έτους, και φυσικά, πατινάζ μέχρι αργά.

Χριστουγεννιάτικοι μουσικοί περίπατοι στον Πειραιά 

e14dfed220998dccef394d1c6de19265

Για σήμερα, ο δήμος Πειραιά, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πλήθος εκδηλώσεων τις προηγούμενες ημέρα, διοργανώνει χριστουγεννιάτικους μουσικούς περιπάτους από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως τις 14:00 στο Εμπορικό Κέντρο του Πειραιά.

Πρωτοχρονιά στο Περιστέρι 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», με είσοδο ελεύθερη παντού:

11.00 – 22.00 Carousel, Λούνα Παρκ, Τρενάκια, Καραβάκι & Μεγάλη Φάτνη, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι».

11.00-13.00 & 17.00-21.00 Ο Άγιος Βασίλης και το ξωτικό του περιμένουν τα παιδιά στο σπίτι του αγαπημένου Άγιου για να γράψουν την επιθυμία τους (1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες).

12.00-19.00 Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη και φέτος βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό τους. Face painting, εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών και κονκάρδων για όλα τα παιδιά (Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι – Εκθεσιακός Χώρος Δημαρχείου)

12.00-20.00 Ο Πίνκι το ξωτικό των Χριστουγέννων με μπρίο, κέφι και ατέλειωτη όρεξη για παιχνίδι μας καλωσορίζει στην πιο όμορφη πλατεία των Χριστουγέννων.

13.00 Θεατρική παράσταση “Τα χαμένα γλυκά του Άι Βασίλη”.

16:00 Δημιουργούμε και κόβουμε την Πίτα της Πόλης. Κάθε χρόνο η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ βρίσκεται στο Περιστέρι με 35.000 κομμάτια. Παράλληλα ξυλοπόδαροι, χιονάνθρωποι και μάγοι βρίσκονται στη μεγάλη αυτή γιορτή. Καλλιτεχνική συμμετοχή – παρουσίαση: Αλέξανδρος Κοψιάλης.

18.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LAZYTRAINS. Μια μουσική διαδρομή μέσα από τραγούδια που ταιριάζουν στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Γλυκές μελωδίες που περνάνε από Jazz, swing και blues διαδρομές.

Αλλαγή του χρόνου με την Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη 

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει από τις 11:15 το βράδυ, στην Πλατεία Αριστοτέλους!

foureira-300x300

Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

Στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και μετά τη συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα θα ακολουθήσει ένα δυνατό εορταστικό disco-house DJ Set από τον Manolis MANSTA Stavroulakis. Έκτακτη συμμετοχή στα decks o Λευτέρης Κορδιάος.

Ρεβεγιόν με τους «Μπλε» απόψε στη Λάρισα

O Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, για την αλλαγή του χρόνου καλεί τους συμπολίτες και τους επισκέπτες για τέταρτη χρονιά φέτος, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, με τους «Μπλε», το γκρουπ που απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.

ble-780x405

Απόψε Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί, ο ουρανός θα φωτιστεί από τα αναμμένα φαναράκια, πριν γίνει η νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Οι «Μπλε» με τα διαχρονικά τους τραγούδια και τους ιδιαίτερους ήχους τους θα συνεπάρουν τους παρευρισκόμενους!

Μάλιστα, μέσα στις γιορτές έχουν υποσχεθεί και την κυκλοφορία 4 καινούργιων τραγουδιών, ένα εκ των οποίων υπόσχονται να παρουσιάσουν για πρώτη ζωντανή εκτέλεση στην αλλαγή του χρόνου σε ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα του 2020 παρέα με το κοινό της Λάρισας.

Οι περισσότεροι δήμοι ανά την Ελλάδα διοργανώνουν εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου και οι κατά τόπους δημότες μπορούν να ενημερωθούν για αυτές από την ιστοσελίδα του κάθε δήμου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.