Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός του ΑΤ Ομόνοιας που κατέβρεξε γυναίκα με μάνικα – ΒΙΝΤΕΟ

Τους δικούς του ισχυρισμούς για το τι συνέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, παρέθεσε ο αστυνομικός που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να καταβρέχει μία γυναίκα με μάνικα.

Αναφερόμενος στο βίντεο, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ο αστυνομικός έκανε λόγο για προϊόν μοντάζ και για “επιλεκτική διαρροή στοιχείων της δικογραφίας” και περιέγραψε τα όσα -σύμφωνα με τον ίδιο- συνέβησαν πριν από το σημείο όπου διακρίνεται να βρέχει τη γυναίκα.

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο αστυνομικός ανέφερε πως είχαν προηγηθεί ανάρμοστες πράξεις από την γυναίκα, “κάτι που δεν φαίνεται στην κάμερα καθώς είναι εκτός του πεδίου λήψης”.

“Η γυναίκα αυτή, χρήστης ναρκωτικών, κατέβασε τα ρούχα της και παρά τις εκκλήσεις μου να σταματήσει έκανε τη σωματική της ανάγκη στο πεζοδρόμιο, δίπλα ακριβώς από τη σκοπιά. Γι’ αυτό πήρα τη μάνικα, για να καθαρίσω τις ακαθαρσίες. Ακόμη κι αν θεωρηθεί πως μετά παραφέρθηκα επειδή έβρεξα και την ίδια, γι’ αυτό λυπάμαι. Όμως να ληφθεί υπόψη πως είχε προηγηθεί αυτή η συμπεριφορά που ήταν παράνομη αλλά και προσβλητική. Τα περί βασανιστηρίων ήταν φαιδρότητες”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως του βίντεο είχε προηγηθεί “κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς”.

“Αν ήταν χειμώνας θα σας έλεγα ναι, ήταν και βασανιστήριο” αλλά το περιστατικό έγινε Οκτώβρη μήνα, με θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου, ανέφερε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.