Θάνος Μικρούτσικος: Με αυτό το βίντεο το ΚΚΕ αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη

“Καλό ταξίδι σύντροφε Θάνο”. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ αποχαιρετούν τον Θάνο Μικρούτσικο με ένα συγκινητικό βίντεο, με αποσπάσματα από τη συνέντευξη που τους είχε παραχωρήσει για τις βουλευτικές εκλογές τον Ιούλιο του 2019.

Περιλαμβάνονται εικόνες, πλάνα και στιγμές της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, που είχε δηλώσει και ο ίδιος ότι έχουν αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών.

“Το έργο σου είναι βέλος πύρινο, που σκίζει τον χρόνο. Θα συνεχίζει τη διαδρομή του κι όταν θα χτίζουμε “τις αυριανές μας φάμπρικες, τα λαϊκά μέγαρα, τα κόκκινα στάδια”, όταν θα δικαιωθεί ο σκοπός που αφιέρωσες το ταλέντο, το μυαλό, την καρδιά σου “στην κοινωνία που ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει”. Το έργο σου εκφράζει την ουσία, όχι μόνο μιας περιόδου, αλλά μιας ολόκληρης ιστορικής εποχής. Άχρονο, άτοπο, ανεξάντλητο, αθάνατο, όπως αθάνατος Θάνο είσαι κι εσύ”, αναφέρει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ στο μήνυμά του για την απώλεια του σπουδαίου συνθέτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.