NOOR1: Έρχεται η ώρα της αποκάλυψης που θα προκαλέσει σεισμό

Επιχειρηματικό και πολιτικό σεισμό αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του εγκεφάλου της δολοφονικής συμμορίας του NOOR1.
Να υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε για την εγκληματική οργάνωση, που συνεργαζόμενη με το τουρκικό παρακράτος έπαιρνε ως αμοιβή…τεράστιες ποσότητες ηρωίνης τις οποίες στη συνέχεια της διακινούσε στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
Οι διωκτικές αρχές κινήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο, και έχουν φτάσει στην τελική ευθεία της εξάρθρωσης της συμμορίας που χρηματοδοτούμενη στην ουσία από την Τουρκία, είχε αλώσει το ελληνικό μιντιακό και επιχειρούσε άλωση και του πολιτικού συστήματος. Είχε μάλιστα βάλει πόδι γερά και στο σύστημα της δικαιοσύνης, όπως προκύπτει από συνομιλίες που είχε καταγράψει νόμιμα υπερκοριός της ΕΥΠ.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η πληροφορία πως κάποιες εκατοντάδες συνομιλίες της εγκληματικής οργάνωσης είχαν μυστηριωδώς αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα η εξάρθρωση να καθυστερήσει πάρα πολύ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.