Χριστούγεννα στην παραμεθόριο για τον Αρχηγό ΓΕΣ – ΦΩΤΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, προτίμησε ανήμερα τα Χριστούγεννα να τα περάσει με τα στελέχη του Στρατού, σε φυλάκια της παραμεθορίου.

Συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Υποστράτηγο Γεώργιο Βελιδάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ.

Τον Αρχηγό υποδέχθηκε στο στρατηγείο του Σχηματισμού ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Εμμανουήλ Θεοδώρου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΣΚΑΝΔΑΡΙΟΥ» ενώ στη συνέχεια μετέβη στην νήσο Κάλυμνο όπου μεταξύ των Φυλακίων επισκέφθηκε και τα ΕΦ «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» και «ΦΑΡΟΣ ΚΑΛΟΛΥΜΝΟΥ».

Ο Αρχηγός διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, καθώς και το υψηλό ηθικό του προσωπικού.

Πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό των φυλακίων που επισκέφτηκε. Παρακολούθησε τα εορταστικά τραγούδια των Σχηματισμών και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν ενώ τέλος αντάλλαξε ευχές, ενόψει της σημερινής ημέρας των Χριστουγέννων.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.