Συγκλονίζει ο 20χρονος ναυτικός: Μας είχαν πάνω σε δέντρα – Τρώγαμε ωμό κρέας

Τι είπε ο νεαρός που είχε αιχμαλωτιστεί στο Τογκό
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο 20χρονος ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές στο Τόγκο, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», περιγράφοντας τις δραματικές ώρες που βίωσε στη ζούγκλα της Αφρικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι τονίζει ότι δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έζησε παρά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του, έχοντας επιστρέψει στη χώρα μας«Μας είχαν πάνω σε δέντρα. Τρώγαμε ωμό κρέας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο 20χρονος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, κρατήθηκε όμηρος για 40 μέρες από πειρατές στη συγκεκριμένη αφρικανική χώρα μαζί με τρία ακόμη μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου πετρελαιοφόρου «Elka Aristotle» που ήταν ελλιμενισμένο στο αγκυροβόλιο Λόμε Τόγκο στις 4 Νοεμβρίου, αναφέρει ότι οι απαγωγείς τους κρατούσαν μέσα στη ζούγκλα, πάνω σε δέντρα για να μην τους κατασπαράξουν τα άγρια θηρία.
Οι τέσσερις απαχθέντες, ένας εκ των οποίων κατέληξε όσο κρατείτο από μαλάρια, έπιναν νερό μέσα σε πλαστικές σακούλες από το ποτάμι, ενώ τους έδιναν ελάχιστο φαγητό, κυρίως ρύζι και ωμό κρέας. «Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου όσα έγιναν εκείνες τις ημέρες. Η εικόνα του νεκρού συναδέλφου μου έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Η προσευχή ήταν το στήριγμά μου», είπε ο 20χρονος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.