Αυτός είναι ο νέος στόχος της ΕΡΤ

Στόχος να απευθυνθεί και στο νεανικό κοινό ηλικίας 15 έως 24 ετών θέτει η διοίκηση της ΕΡΤ σχεδιάζοντας το ανάλογο περιεχόμενο που θα «σερβίρεται» διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης καταστρώνουν σχέδια για τη δημιουργία ενός ειδικού εργαστηρίου (media lab) το οποίο θα λάβει αποκλειστικά τη ζύμωση , την ανάπτυξη ιδεών και την παραγωγή προγραμμάτων με target group το νεανικό κοινό. Η πρακτική αυτή έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή στις δημόσιες τηλεοράσεις άλλων χωρών, που λειτουργούν ως φυτώριο για τη δημιουργία πρωτοποριακών προγραμμάτων. Για τον σκοπό αυτό, μάλιστα, ως διοίκηση της ΕΡΤ, σχεδιάζει να δεσμεύσει ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμού του 2020, ώστε να ξεκινήσει τη λειτουργία του media lab παραγωγής νεανικού περιεχομένου, το οποίο θα μεταδίδεται online και στην υβριδική τηλεόραση και θα απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 15 έως 24 ετών.

 

Πηγή: Real life

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.