OPEN: ΝΕΥΡΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ τον πόλεμο κατά του OPEN

Σύμφωνα με τη Neaselida.gr, o ιδιοκτήτης του καναλιού και του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού του μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς -πρόκειται να έρθει και πάλι τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου για τον αγιασμό των κτιρίων του Έθνους και τα επίσημα εγκαίνια του Open Tv.

Οι φήμες τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τη γενική τηλεθέαση του καναλιού, που δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα, αλλά και από επιλογές που έγιναν σε παρουσιαστές και παραγωγές στην ενημέρωση από τη διοίκηση, δεν επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Καθώς, ο Ιβάν απλώς περιμένει να περάσει λίγος καιρός, για να ζυγίσει σωστά τα πράγματα.

Συναντήσεις με τα «κεφάλια» του σταθμού

Στη συνάντηση που έγινε με τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Παιανίας Κική Σιλβεστριάδου, Τζώνη Καλημέρη, Άλκηστη Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Μιχαλέλη, (έλειπε η Έλλη Στάη) ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε ότι χαίρουν της εμπιστοσύνης του και ότι αυτό που επιθυμεί από εκείνους είναι να χτίσουν ένα κανάλι από την αρχή, το οποίο θα γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές. Όπως είπε, αυτήν τη στιγμή δεν τον νοιάζει η θεαματικότητα και ανέφερε ότι με την τηλεθέαση θα ασχοληθεί εν ευθέτω χρόνο.  Αυτό που έκανε σαφές είναι ότι δεν παρεμβαίνει στο γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού -αλλά ότι επιθυμεί αντικειμενικότητα και πλουραλισμό, ενώ τους υπενθύμισε ότι θα είναι εντάξει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του και τους μισθούς όλων των εργαζομένων.

Ψευδή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρεμβαίνει

Ο Ιβάν Σαββίδης  χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρεμβαίνει ακόμη και σε… κομμώσεις παρουσιαστών αλλά και σε άλλα θέματα, ψευδή και ότι απλώς του φτιάχνουν τη διάθεση! Τέλος, ανέφερε ότι ξέρει ότι κανάλι, ενοχλεί κάποιους, όμως  θα πρέπει να το συνηθίσουν… γιατί πλέον ήρθε για τα καλά!

Πηγή: https://seleo.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.