Απίστευτο! Η διοίκηση της ΕΡΤ προσέλαβε ως ειδική σύμβουλο εργαζόμενη στην εφημερίδα “Γαύρο”;

Όπως διαβάζουμε στην έγκυρη ιστοσελίδα typologies.gr, 3 ειδικοί σύμβουλοι προσλήφθηκαν με απόφαση της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια “για την παροχή συμβουλών για θέματα αθλητικού περιεχομένου” της ΕΡΤ ΑΕ προσελήφθη η Ευγενία-Ολίβια Νικολούδη.

Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, το όνομα της κ.Νικολούδη εμφανίζεται σε άρθρα από το 2015, όταν πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ των συντακτών-μελών της Ένωσης που εργάζονται στην εφημερίδα “Γαύρος, όπου αναφέρεται ως μοναδική υποψήφια η Ολίβια-Ευγενία Νικολούδη (πηγή: esiea.gr)

Επίσης, στα αποτελέσματα της αναζήτησης περιλαμβάνονται άρθρα που έγραψε η κ.Νικολούδη για το site gavros.gr, όπως αυτό “Οι πανηγυρισμοί «ακούστηκαν» σε όλο τον Πειραιά (vids)”

Ακόμα, ως αποτέλεσμα εμφανίζεται και σελίδα προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Linkedin, με το όνομα  “Olivia Nikoloudi”, η οποία δηλώνει “Journalist at AXIA, GAVROS, AXIAPLUS.GR & GAVROS.GR”.

 

Αν είναι το ίδιο πρόσωπο, πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά τόσο γιατί το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ  είναι γεμάτο απο αξιολογότατους και έμπειρους συναδέλφους αθλητικούς συντάκτες με δείγμα γραφής στο χώρο και άριστα αποτελέσματα ακόμα και την τελευταία περίοδο από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, όταν οι αθλητικές μεταδόσεις έφταναν στο επίεδο του 15, 17 και 19% τηλεθέαση, αλλά και γιατί αποτελεί πρόκληση να τοποθετείται ως ειδικός σύμβουλος στη δημόσια τηλεόραση – εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο – ένας εργαζόμενος σε οπαδικό έντυπο.

Και το ερώτημα είναι, δεν έχει εμπιστοσύνη η νέα διοίκηση της ΕΡΤ στους δεκάδες του δυναμικού του αθλητικού τμήματος της δημόσιας τηλεόρασης ώστε να βρει κάποιον ικανό για αυτή τη θέση ή θέλει να στείλει “μήνυμα” προς κάποια πλευρά;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.