Ανακοίνωση – καταπέλτης του ΓΕΣ για αναληθές δημοσίευμα με χρυσαυγιτες σε άρματα

Διαψεύδει το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας «Έθνος» που φαίνεται πια ότι η εφημερίδα έχει δεθεί σε άρμα άγριας πολιτικής προπαγάνδας που στο πέρασμά της δεν υπολογίζει το κακό που κάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις ! Η Ανακοίνωση Καταπέλτης του ΓΕΣ βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση !

Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο «Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής», ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
– Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηράς εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.
– Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.
Σχόλιο: Λέτε να μην το γνώριζε ο Συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου ;Αλλά αν δεν το γνώριζε στην Εφημερίδα έχουν και «Ειδήμονες¨» στα περί των Στρατιωτικών Οπλικών Συστημάτων !
Το εξώφυλλο της ντροπής:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.