Ριχάρδος: Από τα ενεχυροδανειστήρια, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου

Ο «βασιλιάς του χρυσού» – όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται – Ριχάρδος Μυλωνάς, φιλοδοξεί να γίνει ο νέος «βασιλιάς της νύχτας».

Ο γνωστός επιχειρηματίας,, μετά τα ενεχυροδανειστήριά του που ξεφύτρωσαν σε όλη την Ελλάδα σαν τα μανιτάρια, αποφάσισε να επενδύσει και στα νυχτερινά κέντρα. Μάλιστα την περασμένη Πέμπτη έκανε πρεμιέρα το μπουζουξίδικο του Ριχάρδου, το γνωστό «Club 22» στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με τους Αντύπα, Νίκο Ζωϊδάκη, Κώστα Καραφώτη, Εύα Μίλλη και τον Snik.

Ο επιχειρηματίας ήταν από νωρίς στο κέντρο για να επιβλέψει την προετοιμασία, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς γυρνούσε σε όλα τα τραπέζια, μιλούσε με τους πελάτες, ενώ κάποια στιγμή έκατσε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει το μουσικό πρόγραμμα. Φαινόταν αγχωμένος αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενος για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. rixardos

Πρεμιέρα με πυροβολισμούς

Το πρωί της Παρασκευής, ώρες μετά το κλείσιμο του κέντρου και με τους θαμώνες και τους υπαλλήλους να έχουν αποχωρήσει, συνέβη ένα ανησυχητικό περιστατικό. Άγνωστοι που βρίσκονταν απέναντι από το Club 22, πυροβόλησαν στον αέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πίσω από τους πυροβολισμούς ίσως να βρίσκονται κυκλώματα προστασίας που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να στείλουν ένα μήνυμα στο νέο «παίκτη» της νύχτας.

Πώς ο Ριχάρδος έμπλεξε με τη νύχτα

Το ακίνητο όπου στεγάζεται το ιστορικό Club 22, ανήκει στην οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Πολίτη, ιδιοκτήτη και των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera καιDerti, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 5,5 χρόνια. Ο Ριχάρδος Μυλωνάς ήρθε σε επαφή με τους κληρονόμους του Πολίτη και ενοικίασε το ακίνητο, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί επιχειρηματικά.

Μάλιστα τις επόμενες εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα και το δεύτερο νυχτερινό κέντρο υπό τον επιχειρηματία Ριχάρδο Μυλωνά. Πρόκειται για το «Central», το οποίο βρίσκεται δίπλα από το «Club 22». Πρώτο όνομα στο μαγαζί θα είναι η Φωτεινή Δάρρα. Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο πήρε μια μικρή αναβολή. rixardos-snik

Ανοίγει πάλι ο φάκελος της «λαθρεμπορίας»

Την ώρα που ο Ριχάρδος Μυλωνάς επεκτείνει την επιχειρηματική του δράση στα νυχτερινά κέντρα, μια υπόθεση σχετική με τα ενεχυροδανειστήρια, του προκαλεί «πονοκεφάλους». Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών διατυπώνει σοβαρές ενδείξεις ενοχής του Ριχάρδου Μυλωνά και των επτά συγκατηγορουμένων του στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Συγκεκριμένα για τους οκτώ κατηγορούμενους «συντρέχει υψηλός βαθμός πιθανολόγησης ότι έχουν τελέσει τις διωκώμενες κακουργηματικές πράξεις, ιδίως εν όψει του ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες χρυσού, αργυρού, κοσμημάτων, ρολογιών και λοιπών τιμαλφών, που βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν προορίζονται για εξαγωγή προς την Τουρκία, χωρίς να προκύπτει γι΄ αυτά η ύπαρξη φορολογικών παραστατικών σχετικά με την προέλευση τους και την επ΄ αυτών επιμέτρηση φόρων, δηλαδή ΦΠΑ και ενδεχομένως φόρου πολυτελείας, με αποτέλεσμα να νοούνται ως λαθρεμπορεύματα» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα, με το οποίο ανοίξει ξανά η υπόθεση. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών διατάσσει περαιτέρω ανάκριση για την υπόθεση Ριχάρδου που σχετίζεται με το σκέλος της λαθρεμπορίας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του επιχειρηματία, γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει, ότι «το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, το οποίο, κατά την νομική κρίση μας, αξιολογώντας λανθασμένα τα αποδεικτικά στοιχεία, αντί να απαλλάξει τον Ριχάρδο και τους συγκατηγορουμένους του και να αποφασίσει την αμετάκλητη αθώωσή τους, η οποία είναι πασιφανής, αποφάσισε την περαιτέρω ταλαιπωρία τους, διατάσσοντας συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις επί διαφόρων θεμάτων, για τα οποία όμως ήδη υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις υπέρ των κατηγορουμένων».

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.