SOS από δικαστές και τη σύζυγο του ταμία της ΖΗΜΕΝΣ για τους βρομιάρηδες πολιτικούς και ΜΜΕ που ξεφεύγουν απο τη Δικαιοσύνη!

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βρόμα!…Δυσωδία!..

Από τη μία ο Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Σεβαστίδης καταγγέλλει ενώπιον της ηγεσίας του  υπουργείου Δικαιοσύνης ότι ουσιαστικά έχουμε Δικαιοσύνη μόνο για πλουσίους και το κατάλληλο κλίμα γιαυτό έχει καλλιεργηθεί από τη διανόηση και τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ που παρέχουν τις ιδοτελείς υπηρεσίες τους χωρίς να τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα αντικειμενικότητας..

Από την άλλη μια γιατρίνα-νύφη της ΖΗΜΕΝΣ να μας δίδει μαθήματα Δικαιοσύνης με άνευ αντιλόγου δηλώσεις της.

Είναι μια γιατρίνα  ,της οποίας ο υπάλληλος-στέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ συζυγος πρωταγωνιστούσε σε συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας για να φωνάζει μαζι με εκλεκτή παρέα “επιστημόνων” και άλλων “Ελλάς-Ελλάς- Αντώνης Σαμαράς” ανοιξε το στόμα της στη ΡΕΑΛ για να καταδείξει πόσο βρόμικος ήταν ο κόσμος της,πόσο βρόμικη ήταν- κατά το ήμισυ κορυφής- η οικογένειά της.

Δωρολήπτες,μιζαδόροι δηλαδή,της ΖΗΜΕΝΣ και ο σύζυγός της άτιμος και άφαντος που τους παράτησε και οι δύστυχοι δεν ξέρουν αν ζει σήμερα.Και αν ζει υπολογίζουν ότι θα είναι 80 χρόνων…

Δικά της λόγια ,εκτός από το άτιμος και το μιζαδόροι που είναι συμπεράσματα δικά μας απο τα λεγόμενά της. Εκείνη πάντως με λίγες φράσεις τα λέει όλα…

Τόσο πειστικά,όσο εκείνο το άλλο  με τον Τοτό…

Είναι η Μάρθα Καραβέλα,πρωταγωνίστρια της παράστασης “Οχι στο παιδομάζωμα”που είχαν στήσει διάφορα παπαγαλάκια της ΖΗΜΕΝΣ και άλλων βρόμικων υποθέσεων διαπλοκής.Αφορμή ήταν οι κατηγορίες εναντίον της και εναντίον μελών της οικογένειάς της για πλούσιους λογαριασμούς τους.

Είναι η συζυγος του “ανθρώπου -λαδοτήρι” της ΖΗΜΕΝΣ Χρήστου Καραβέλα,τον οποίο η διαπλοκή φυγάδευσε ,όπως τον Χριστοφοράκο,τους “τραπεζίτες” Οσβαλντ και Λυγινό,γερμανούς αξιωματούχους κλπ.

Είναι μια απο τις υποθέσεις που “φωτογραφίζει” με όσα κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και εισαγγελέων,αν και ονομαστικά αναφέρθηκε μόνο στις περιπτώσεις Πολλάκη και Σαλμά…

Ο Χριστοφοράκος ζούσε μέχρι πριν ένα μήνα φανερά στο Μόναχο και άλλες γερμανικές πόλεις και περνούσε,όπου μπορούσε το μήνυμα “θα έρθω στην Ελλάδα και θα με υποδεχθούν υπουργοί γιατί δεν θα έχω πρόβλημα με το νόμο”.

Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη και κανείς δεν κάνει λόγο για το ένταλμα και που βρίσκεται ,ενώ μεγαλοδικηγόροι συγγενείς άμεσοι ή συνεργάτες πολιτικών φροντίζουν ήδη  να τον καθαρίσουν για να μην συλληφθεί.

Μαζί του καταδικάστηκαν στην ίδια ποινή το δεξί χέρι της Μέρκελ στη Γερμανία ,ο Φον Πύρερ και ο Χρήστος Καραβέλας, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με πολιτικούς ,κυρίως της σαμαρικής ομάδας.

Ο Καραβέλας ,τον οποίο βλέπετε σε φωτογραφία ακριβώς κάτω,έπρεπε να εξαφανιστεί γιατί ήταν το βασικό λαδοτήρι.

Διαθέτει σπίτια και φανερά και μυστικά στο Λονδίνο,στην Ελβετία και στη Νότιο Αμερική.

“Ολα δικαιολογούνται γιατί έιμαστε μια πλούσια οικογένεια ,αφού ο συζυγός μου ήταν για πολλά χρόνια στέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ” ήταν η θέση της στο Δικαστήριο…

Αλήθεια τα άλλα στελέχη της ΖΗΜΕΝΣ στο ίδιο ύψος(Σέκερης ,γερμανοί κ.α.) έχουν τα ίδια η ανάλογα περιουσιακά στοιχεία;

Η Μάρθα Καραβέλα πίστευε ότι θα καταδικαστεί σε μια ποινή της πλάκας,αν δεν κατάφερνε να αθωωθεί φορτώνοντας την ευθύνη στον Καραβέλα και δεν θα της έλεγαν οι δικαστές “μαζί τα φάγατε και τα τρώτε ακόμα”.

Γιατί το πίστευε;

Την απάντηση έδωσε έμμεσα ο πρόεδρος της Ενωσης δικαστών και Εισαγγελέων κ.Σεβαστίδης(κάτω στη φωτογραφία) στη Γενική Συνέλευση των Δικαστών λέγοντας:

“…η πρόσβαση στη Δικαιοσύνη είναι μεν κατ’ όνομα εξισωτική αλλά στην πράξη πολύ ακριβή, τα αποτελέσματα συχνά είναι μεροληπτικά υπέρ εκείνων που έχουν οικονομική δύναμη. Όλες αυτές οι προτάσεις έχουν υποστηριχθεί σε ομιλίες, σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, σε συνέδρια από πολιτικούς, από δικαστές, από καθηγητές πανεπιστημίου. Σύντομα θα τα δούμε να τίθενται και επίσημα στα διάφορα τραπέζια των συζητήσεων. Το κατάλληλο κλίμα έχει καλλιεργηθεί από την διανόηση και τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ είναι έτοιμα να παρέχουν τις ιδιοτελείς υπηρεσίες τους χωρίς να τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα αντικειμενικότητας…”

Μετά τον τρομακτικό θόρυβο με το δήθεν παιδομάζωμα η Μάρθα Καραβέλα σιώπησε.Ο κουρνιαχτός που ξεσήκωσε ο θόρυβος βοήθησε να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας απο τον φυγόδικο και τώρα φυγόποινο σύζυγό της και προετοίμασαν την απόδραση των τραπεζιτών στην Ελβετία η όπου αλλού τους έχει κρυσφύγετα η ΖΗΜΕΝΣ.

Ομως ,προφανώς,δεν υπολόγισαν ότι υπάρχουν ακόμα δικαστές και στην Αθήνα που δεν παίρνουν εντολές απο το βερολίνο ,μέσω των μηχανισμών που υπαινίσσεται ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών.

Και δεν έπεσε στα πολύ μαλακά,αλλά στα σχετικά μαλακά η συζυγος του ανθρώπου που έδινε μίζες.Βλέπετε η κυρά Μάρθα βλέπει τους δωρολήπτες,αλλά δεν μας λέει λέξει ποιά χέρια τα έδωσαν και αυτά τα χέρια λέγονται λαδοτήρια,μιζα-δώροι…

Αν  έπεφτε στα μαλακά η κυρά Μάρθα δεν θα έκανε δηλώσεις παραδοχής της μίζας,και στο επίπεδο των παλιών ταινιών Μάρθα Κλάψα..

Είπε,όμως, προκαλώντας την νοημοσύνη και των πλέον ανοήτων του πλανήτη:

“Αισθάνομαι ότι το δικαστήριο εξάντλησε στο πρόσωπό μου την αυστηρότητά του,σαν να ήμοπυν εγώ ο Χρήστος Καραβέλας.Εκείνος έφυγε το 2009 και εγκατέλειψε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μας,ενώ εγώ που  σεβάστηκα και εμπιστεύτηκα την ελληνική δικαιοσύνη πληρώνω ακριβά,αντ αυτού το τίμημα της φυγής του.Δεν θέλησα να μιλήσω ποτέ δημοσίως για τον Χρήστο Καραβέλα γιατί η εγκατάλειψη και η απώλειά του είναι βαθύ τραύμα που βιώνουμε ως οικογένεια εδώ και μια δεκαετία.αν βρίσκεται στη ζωή θα είναι σήμερα 80 ετών.Δεν θα ευχόμλουν σε κανένα να βρίσκεται στη θέση μου”

Και συμπληρώνει πως προσδοκά ότι θα βρει δικαστές να την δικαιώσουν…

Αρα να την ελευθερώσουν…Και να τρέξει στο εξωτερικό να θεραπεύσει ελέυθερη την απώλεια του Χρήστου…

Αλήθεια τώρα που μιλά δημοσίως μπορεί να πει αν σωστά καταδικάστηκε και ο Χρήστος;Πόσα χρήματα ακριβώς πέρασαν απο τα χέρια του και που κατέληξαν;Η μήπως δεν ήξερε και δεν ρώταγε;

Πόσα σπίτια έχουν αποκτήσει,πότε,που ακριβώς και με ποιά χρήματα;

Που βρίσκεται ο Καραβέλας; Βρίσκεται σε κάποιο απο τα σπίτια τους στο εξωτερικό τα οποία ήταν τόσο εξοπλισμένα,ώστε να έχει το καθένα τη δική του γκαρνταρόμπα και τα δικά του αυτοκίνητα;

Αυτά όλα απαντήθηκαν στο δικαστήριο και τα έλαβε υπόψη του μας είπαν δικηγόροι της δίκης.Ηταν πλούσια οικογένεια…

Τι είπε λοιπόν στην …συνέντευξη που παραχώρησε στην REAL NEWS η Μάρθα Καραβέλα ,την οποία βλέπετε ακριβώς κάτω;

Οτι υπήρξαν μίζες απο τη ΖΗΜΕΝΣ δωρολήπτες που δεν πήγαν(και δεν πάνε προφανώς…)φυλακή!

Λέει συγκεκριμένα:

“Μου είναι αδιανόητο ότι δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα ,δηλαδή παρέμειναν ελέυθεροι αυτοί που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δωροδοκήθηκαν απο τη ΖΗΜΕΝΣ καί σήμερα είναι στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους,ενώ εγώ βρίσκομαι στη φυλακή”.

Ποιούς ακριβώς εννοεί;

Ποιά είναι η θέση της στα ερωτήματα αυτά;

Ασφαλώς δεν εννοεί την Μαριέττα Γιαννάκου με την οποία φωτογραφήθηκε πολύ παλιά(πάνω) και η οποία δεν ακούστηκε στο σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ.Αρα για ποιόν με δεδομένο ότι ήταν και η ίδια πρόσωπο στην κορυφή της εξουσίας μέσω του συζύγου της και της ΖΗΜΕΝΣ;

Αναζητήσαμε τον εξαίρετο σε αΕλλάδα και Ελβετία δικηγόρο της κ.Ηλία Μπίσια ,αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε επικοινωνία απαντήσεις.Ελπίζουμε να γίνει συντομότατα.

Προς το παρόν δείτε τι είπε μεταξύ άλλων στο ΣΟΣ που εξέπεμψε ο Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέωνκ.Σεβαστίδης για το τι είδους Δικαιοσύνη και πόσο ανήμπορλους δικαστές θέλουν οι ισχυροί,ώστε να έχουν μια “Δικαιοσύνη προσιτή μόνον είς πλουσίους”,όπως έγραφε κάποτε δικηγόρος του Υπουργείου Οικονομικών για να αντιταχθεί σε ισχυρότατο αντίδικο του Υπουργείου:

“..Δικαστήρια – επιχειρήσεις λοιπόν με κριτήρια παραγωγής και απόδοσης, δικαστές στην υπηρεσία των αγορών και του επιχειρηματικού κέρδους. Δικαστές με άλλα λόγια μεροληπτικοί υπέρ των συμφερόντων του ενός εκ των κοινωνικών ανταγωνιστών. Πόσο σύμφωνη με το πνεύμα του Συντάγματος είναι άραγε μια τέτοια προοπτική;…”
“…Υπάρχουν δικαστήρια και εισαγγελίες που λόγω έλλειψης πετρελαίου τους χειμερινούς μήνες δεν έχουν θέρμανση και υποχρεώνονται να διεξάγουν δίκες σε παγωμένες αίθουσες. Βλέπετε εδώ στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, όπου διεξάγονται και δίκες αλλά γίνονται και εκδηλώσεις, ότι τα 2/3 των λαμπτήρων είναι εκτός λειτουργίας εδώ και χρόνια και δεν αντικαθίστανται γιατί χρειάζεται κονδύλιο να στηθούν σκαλωσιές και να τους αντικαταστήσουν…”!!!
“…Έχει περάσει ήδη ένα έτος και οι περισσότεροι συνάδελφοι εξακολουθούν να λαμβάνουν μισθό χωρίς επιδόματα με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι(!!!) στο Υπουργείο που θα ασχοληθούν με τον υπολογισμό των ατομικών πράξεων. Φαντάζει πράγματι αντιφατικό από τη μια μεριά να μιλάμε για υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα και από την άλλη να επικαλείστε την έλλειψη δημοσίων υπαλλήλων ώστε να συμμορφωθείτε στις νομικές υποχρεώσεις σας…”
“…Από τη στιγμή όμως που η αφηρημένη «δικαστική ανεξαρτησία» μετουσιώνεται σε πράξη αμφισβήτησης κυβερνητικών επιλογών ή ειδικών προσωπικών προνομίων, τότε όλο το πολιτικό- οικονομικό- μιντιακό σύστημα αφρίζει από ιερή αγανάκτηση. Ο καταγγέλων δικαστής γίνεται απολογούμενος διότι δεν ενέδωσε στα απροκάλυπτα ή συγκαλυμμένα, στα κόσμια ή άκομψα κελεύσματα όλων όσων επικαλούνται με υποκρισία την ανεξαρτησία μας…”
Κυρά Μάρθα μήπως καταλαβαίνετε για ποιούς τα λέει;Μήπως είδατε,μήπως θυμάστε πολιτικούς που να έγλυφαν τα χέρια του συζύγου σας και να έφευγαν με γεμάτες βαλίτσούλες γνωστής εταιρείας;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.