Επικοινωνιακό «Βατερλό» Μαρινάκη στο θέμα με ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Σε πραγματικό «Βατερλό» έχει εξελιχθεί για τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη το… θέμα που ανακάλυψαν στον Πειραιά για τη δήθεν σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης και τη δήθεν πολυιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη.

Το δήθεν ρεπορτάζ που είχε μονταριστεί πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», έπαιξε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό «One» του εφοπλιστή, ο οποίος έχει ανύπαρκτη τηλεθέαση, και τη συνέχεια έδωσαν οι ιστοσελίδες του εφοπλιστή και οι εφημερίδες του ιδίου και μία περιθωριακή αθλητική ιστοσελίδα.

Πέραν τούτου, τα υπόλοιπα ΜΜΕ επειδή αντιλήφθηκαν το πρωτοφανές φιάσκο δεν έδωσαν καμία συνέχεια.

Αντιλήφθηκαν οι έμπειροι στα Media, ότι το θέμα με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη «έπαιξε» για λόγους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και κυρίως του κόσμου του Ολυμπιακού από τα πρωτοφανή γεγονότα βίας σε βάρος της αποστολής του ΠΑΟΚ και από το γεγονός ότι για άλλο ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Τι λένε οι κακές γλώσσες

Οι… κακές γλώσσες πάντως λένε ότι στον Πειραιά έχουν καταλάβει πως για άλλη μία χρονιά δεν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο και επιδίδονται σε μία… μάταιη προσπάθεια να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.