Τον δρόμο της φυγής πήραν οι παλιοί ρεπόρτερ από το κανάλι του Μαρινάκη. Τους έγινε πρόταση να δουλεύουν δωρεάν τα σαββατοκύριακα

Αρον άρον το δρόμο της φυγής πήραν σχεδόν όλοι οι παλαιοί ρεπόρτερ του Mega όταν κλήθηκαν να εργαστούν στο ενημερωτικό κομμάτι του νέου Mega κυριότητας πλέον Mαρινάκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enimerosi24.gr οι προσφερόμενες μηνιαίες αμοιβές κυμαίνονταν από 800-1000 ευρώ ασχέτως εάν οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν επαγγελματική προυπηρεσία πάνω από 25 χρόνια και χωρίς κανείς να προσθέσει σε αυτό και την άυλη αξία τους λόγω της καταξίωσης και εμπειρίας που απέκτησαν ως ρεπόρτερ του παλαιού Μega.

Μάλιστα τους ζητήθηκε να εργάζονται χωρίς επιπλέον πληρωμή, δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. Πόσοι πέρασαν και τους προτάθηκαν οι αμοιβές των 800-1000 ευρώ από τον διευθυντή ειδήσεων του νεότευκτου Μega Ανδρέα Παναγόπουλο; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 ρεπόρτερ.

Μετά τα παραπάνω οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν πλέον στραφεί σε νεόκοπους, πλην άγνωστους, ρεπόρτερ ευελπιστώντας να πετύχουν το ακατόρθωτο.. Να ξαναστήσουν το έγκυρο και αξιόπιστο Μega (πριν αποκτήσει την τοξικότητα της μνημονιακής εποχής) με φρέσκα αλλά και πιθανόν και τζούφια αυγά.. Κυριακή κοντή γιορτή πλέον, καθώς από τον Ιανουάριο θα κριθεί εκ του αποτελέσματος..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.