Πιερία: Έκλεβε τραπεζικές κάρτες και έκανε αγορές

Τέλος στη δράση ενός επαγγελματία… «ποντικού» που δρούσε σε περιοχή της Πιερίας έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύδνας- Κολινδρού, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες όταν διαπίστωσαν ότι έκανε αγορές αξίας 60 ευρώ με κλεμμένη τραπεζική κάρτα.

Ο 43χρονος Έλληνας είχε μπει κρυφά στο σπίτι ενός 50χρονου το απόγευμα της Παρασκευής και είχε αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα την κάρτα και 100 ευρώ. Η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος στο οποίο ψώνισε, κατέγραψε την εικόνα του κι έτσι δεν άργησε να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι από το προηγούμενο Σάββατο ως την περασμένη Δευτέρα, ο 43χρονος είχε τρυπώσει στα σπίτια ενός 67χρονου, ενός 78χρονου και ενός 93χρονου και είχε αρπάξει 325 ευρώ, κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ και άλλη μια τραπεζική κάρτα με την οποία έκανε αγορές αξίας 55 ευρώ!

Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου, μια 38χρονη Ελληνίδα η οποία μπήκε αθέατη στον χώρο εργασίας ενός 66χρονου στην Βέροια και άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα 400 ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.