Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα αυτή την φορά μπαίνει σε μια μεγάλη Εθνική περιπέτεια

Φίλοι και φίλες ξέρω ότι οι μέρες είναι γιορτινές και όλοι θέλουμε να λέμε και να ακούμε αισιόδοξα πράγματα. Όμως δεν ξέρω στην ευθύνη που μου αναλογεί εάν πρέπει να σιωπήσω….
 
Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα αυτή την φορά μπαίνει σε μια μεγάλη Εθνική περιπέτεια. Μια περιπέτεια που δεν θα μείνει σε λόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά όπως όλα δείχνουν καθώς και οι πληροφορίες που συνέχεια καταφθάνουν πάμε ολαταχώς σε μια νέα μεγάλη περιπέτεια.
 
Δυστυχώς στη χειρότερη φάση της χώρας μας με την φασιστική Τουρκία να περνά σε επικίνδυνη επιθετική πορεία, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες απογοητευμένοι από τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης (γιατί έγιναν πολλά) παρασύρθηκαν και έφεραν στην εξουσία τους χειρότερους που θα μπορούσε ο τόπος να έχει σε τέτοιες Ιστορικά στιγμές, να διαχειριστούν μια τέτοια σοβαρή κρίση.
 
Μια κυβέρνηση αποτελούμενη από πολιτικά δοτούς ανθρώπους, ακραδεξιά στοχεία και πουλημένους στα ξένα συμφέροντα πολιτικούς. Μια κυβέρνηση μ έναν πρωθυπουργό ανίκανο να ορθώσει ανάστημα, να ορθώσει λόγο, πολύ περισσότερο να ηγηθεί μιας ισχυρής διπλωματίας που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε συνεργασίες εναντίον του κοινού εχθρού.
 
Γιατί οι Τούρκοι σήμερα έχουν πολλαπλούς εχθρούς ανά τον κόσμο.
Βλέπουμε το Πακιστάν στο πλευρό των Τούρκων και ενώ γνωρίσουμε ότι η φίλη Ινδία, η οποία είναι κατά του μουσουλμανιού μένους, βρίσκεται στο παρά πέντε ενός πολέμου με το Πακιστάν (σημειώνω εδώ ότι η Ινδία διαθέτει πυρηνικά), εμείς ως Ελλάδα γιατί δεν κάνουμε μία στρατιωτική συμφωνία μαζί της; Ο εχθρός είναι κοινός.
 
Η Γαλλία συνέχεια στηρίζει την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ παίρνει σκληρά αρνητική θέση εναντίον της Τουρκίας, γιατί η Ελλάδα δεν προχωράει άμεσα σε στρατιωτική συνεργασία μαζί της έστω και στο παρά πέντε ενός ενδεχόμενου πολέμου;
 
Το Ισραήλ που έχει κοινά συμφέροντα με εμάς στην Μεσόγειο και έχει την Τουρκία ως κοινό εχθρό με τους Έλληνες, ιδίως με την χρηματοδότηση της γείτονος σε εξτρεμιστικές οργανώσεις της Παλαιστίνης, γιατί δεν περνά αμέσως σε στρατιωτικό σύμφωνο ενάντια στον προαιώνιο εχθρό μας;
 
Η Αίγυπτος που καταδίκασε την Τουρκία και το ψευτοσύμφωνο με την Λιβύη, που διαθέτει ένα επίσης ισχυρό Ναυτικό, έχει ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα και συμμετέχει στην συνεργασία Ελλάδας- Ισραήλ – Αιγύπτου – Κύπρου, η Ελληνική κυβέρνηση ενώ βλέπει την Τουρκία να κινείται στρατιωτικά με φιλικές της πολιτικής της χώρες στην περιοχή (ζήσαμε το Πακιστανικό Ναυτικό να παραβιάζει πρόσφατα Ελληνική θάλασσα) δεν κάνει το ίδιο με την Αίγυπτο εναντίον του κοινού μας εχθρού;
 
Μέσα σ΄ένα Άρθρο μου δεν χωρούν όλα… Αλλά δίνω το στίγμα για να προβληματιστούμε όσο πιο έγκαιρα γίνεται ή είναι…
 
Το Αl Jazeera γράφει:
«Έρχεται Πόλεμος Αθήνας-Άγκυρας»!
 
Έριξε «βόμβα» ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως. Το Αl Jazeera αναφέρει σε άρθρο του, πως Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται κοντά σε πολεμική σύγκρουση. Όταν ένα τόσο έγκυρο site αναφέρει κάτι τέτοιο, τότε κάτι γνωρίζουν.
 
Τι αναφέρει το άρθρο:
«Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται κοντά σε πολεμική σύγκρουση μετά την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης, όπως αναφέρουν ειδικοί στο Al Jazeera. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντόνμεζ ανακοίνωσε ότι μόλις η συμφωνία κυρωθεί και από τις δύο πλευρές, τα τουρκικά γεωτρύπανα θα αρχίσουν να ψάχνουν για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
 
Αν και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό ούτε το επιβεβαιώνει, αλλά ούτε το αρνείται, όπως ανέφεραν δύο ειδικοί στο Al Jazeera, η Ελλάδα έχει στείλει ήδη ναυτικές δυνάμεις νοτιοανατολικά της Κρήτης.
 
Αν εμφανιστεί τουρκικό τρυπάνι, τα πλοία μας θα αναλάβουν δράση εναντίον του και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένοπλη αντιπαράθεση, επειδή αυτά τα πλοία συνοδεύονται από πολεμικά σκάφη. Και φυσικά αυτό θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε πόλεμο», δήλωσε Έλληνας πρώην διπλωμάτης υπό τον όρο της ανωνυμίας.
 
Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος επιβεβαιώνει επίσης ότι οι ελληνικές ναυτικές δυνάμεις σταλεί στην συγκεκριμένη περιοχή.»
 
Επίσης το άρθρο αναφέρεται και στις δηλώσεις του Α/ΓΕΝ Τσούνη και του Ν. Παναγιωτόπουλου
«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα σε όλα τα επίπεδα, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτοπούλος.
 
Ο αρχηγός του ναυτικού, ο Ναύαρχος Νίκος Τσούνης, πρόσθεσε: «Δεν περιμένουμε βοήθεια από πουθενά, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας.»
 
Το τι πραγματικά θα συμβεί μένει να το δούμε. Πάντως τουρκικοί λογαριασμοί στο twitter αναφέρουν πως πολεμικά πλοία της Άγκυρας θα βγουν σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, στα πλαίσια της Μεσογειακής Ασπίδας.
 
Αυτά γράφει το έγκυρο Αl Jazeera, γιατί τα αντίστοιχα Ελληνικά ΜΜΕ δεν μας ενημερώνουν;
Δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να είναι προετοιμασμένος;
Θέλουν κάποιοι να μας πιάσουν στον ύπνο ή να πεθάνουν οι Έλληνες στις απροστάτευτες πόλεις και χωριά μας με χιλιάδες ακραίους μουσουλμάνους που έχουν ήδη εγκατασταθεί εδώ;
 
Η κατάσταση φίλοι και φίλες είναι ιδιαίτερα σοβαρή αυτή την στιγμή. Όσοι με ξέρετε ή παρακολουθείτε χρόνια γνωρίζετε ότι πάντα είμαι αισιόδοξος και αυτό μεταφέρω. Όμως νιώθω υπεύθυνος να ενημερώσω όσους με διαβάζουν και ακούν στο ραδιόφωνο.
 
Η κυβέρνηση η οποία δεν ενημερώνει τον Ελληνικό λαό για όσα γνωρίζει, δεν ενημερώνει ούτε και την Αντιπολίτευση. Η Κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί εδώ και τώρα και να σχηματιστεί Εθνική Κυβέρνηση συνεργασίας με την συμμετοχή έμπειρων πολιτικών προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς χώρους, ώστε να διαχειριστεί την κρίση πριν μπούμε σε νέες Εθνικές περιπέτειες.
Ιλαρίων Θωμάς Κονσολάκης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.