Άρθρο-παρέμβαση του Παύλου Παπαδημητρίου: Ξυπνήστε γιατί θα έχουμε νεκρό

Του Παύλου Παπαδημητρίου

Καλησπέρα σας! Λοιπόν για να μη λέμε πολλά: Εάν το βιολί αυτό συνεχιστεί θα θρηνήσουμε νεκρό πριν από το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν που διανύουμε. Απλά πράγματα σε μια κατάσταση η ένταση της οποίας χτυπάει κόκκινο. Πρέπει λοιπόν να ξυπνήσουμε και να ανασκουμπωθούμε.

Οκ, δέχομαι ότι ο πρώτος λόγος ανήκει στην Πολιτεία, δηλαδή στον Αυγενάκη και τον Χρυσοχοΐδη. Αυτοί πρέπει να εντοπίζουν το κακό και να το προλαβαίνουν είτε με το να «κόβουν» τα (κλεισμένα μέσω Διαδικτύου) ραντεβού θανάτου είτε με το να «ξηλώνουν το πουλόβερ» της παρανομίας μέσα στους οργανισμούς που κάποτε ήταν οι σύνδεσμοι οπαδών. Κάθε καρυδιάς καρύδι κυκλοφορεί εκεί μέσα. Και μιλάμε για σκληρούς κακοποιούς.

Απ την ΕΠΟ και τη Λίγκα δε μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Οι μισοί από δαύτους είναι ανίκανοι κι οι άλλοι μισοί ψαχουλεύουν όλη μέρα την τσέπη τους να δουν τι θα βρουν μέσα. Πάνε αυτοί λοιπόν.

Άχρηστοι αποδεικνύονται κι εκείνοι που έστειλε η ΦΙΦΑ για να κάνουν την περίφημη επιτήρηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να παραφράσω και τον Νταλάρα «αυτοί κοιμούνται κι άλλοι γράφουν ιστορία». Και δυστυχώς «οι άλλοι» τη γράφουν μόνο με μελανά χρώματα.

Οι κανονικοί φίλαθλο θέλουν να βάλουν πλάτη. Και το δείχνουν με την προσέλευση τους στα γήπεδα σ ένα πρωτάθλημα που προκαλεί ενδιαφέρον με το νέο σύστημα διεξαγωγής του. Μέχρι εκεί όμως. Ο φίλαθλος-πελάτης πρέπει να νοιώθει σίγουρος ότι θα πάει με το παιδί του στο γήπεδο και θα γυρίσει κιόλας σπίτι του! Νοιώθει λοιπόν σίγουρος; Όχι πάντα.

Οπότε μας μένουν οι παράγοντες. Και συγκεκριμένα οι BIG 4 δηλαδή ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ οι οποίοι πρέπει να βγουν μπροστά.

ΜΟΝΟΝ εάν οι τέσσερις ιδιοκτήτες τους αποφασίσουν να φτιάξουν το προϊόν θα ξημερώσει άσπρη μέρα. Ουδεμία άλλη περίπτωση υπάρχει να δούμε φως. Καθαρά και ξάστερα. Μιλάμε για τέσσερις κολοσσούς που όχι μόνο διαθέτουν χρήματα και ισχύ αλλά μπορούν να επηρεάζουν την κοινωνία μέσω των ΜΜΕ. Εδώ ζούμε και το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό. Ξυπνήστε λοιπόν κύριοι ιδιοκτήτες. Εάν δώσετε εσείς το παράδειγμα μπορεί και να βρούμε μια άκρη. Και στο κάτω-κάτω δε σας λέμε να βγαίνετε έξω και να πίνετε κρασί μαζί εφόσον δε γουστάρετε ο ένας τα μούτρα του άλλου. Σας λέμε να βρείτε έναν άνθρωπο που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα καλύτερα απ τους ξένους χαρτογιακάδες της ΦΙΦΑ και να τον εμπιστευτείτε για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο και να μην ψαχνόμαστε αν θα είμαστε 17οι η 18οι στην Ευρώπη. Άλλωστε τα δικά σας μαγαζιά και τα δικά σας ταμεία θα ωφεληθούν. Ξυπνήστε λοιπόν και βγείτε μπροστά!! Αλλιώς θα τρέχουμε πάλι στα νεκροταφεία……

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.