“Βράζουν” οι Σκοπιανοί εθνικιστές για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ενοχλημένο από τη μεγάλη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης, το εθνικιστικό VMRO ζητά από την κυβέρνηση των Σκοπίων να διαμαρτυρηθεί επίσημα στην Ελλάδα με διάβημα για το κάψιμο της σημαίας τους και για τα εθνικιστικά συνθήματα.

«Το κόμμα μας καταδικάζει έντονα τα εθνικιστικά ξεσπάσματα στις διαδηλώσεις στην Ελλάδα καθώς και τη δημοσίευση χαρτών σε ελληνικά μέσα όπου το έδαφος της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» εμφανίζεται διαιρεμένο. Τέτοια ξεσπάσματα δεν συμβάλλουν στη βελτίωση των σχέσεων καλής γειτονίας και στην οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και τη Δημοκρατία της Ελλάδας » δηλώνει εκπρόσωπος του VMRO. Υπενθυμίζεται ότι το VMRO κυβερνούσε την ΠΓΔΜ επί 10 χρόνια υπό την ηγεσία του εθνικιστή Νίκολα Γκρουέφσκι ο οποίος πλέον έχει αποσυρθεί και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές υποκλοπές φυσικών και νομικών προσώπων.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
{dailymotion}x6dl2uu|600|400|{/dailymotion}

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.