Αυτή είναι η νέα διοίκηση του ΟΣΕΘ ΑΕ

Ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, (ΟΣΕΘ) με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και Κώστα Καραμανλή.

Προέδρος, ορίζεται ο πολιτικός μηχανικός και διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών, Ιωάννης Καλογερούδης και διευθύνων Σύμβουλος ο Ιωάννης Τόσκας.

Αναλυτικά η απόφαση όπως δημοσιοποιήθηκε χθες στο ΦΕΚ:

1. Παύονται ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε.»:
α) Ιωάννης Τσιωνάς του Αθανασίου, β) Δρόσος Δρόσος του Ανδρέα, γ) Αντώνιος Ελευθεριάδης του Σάββα.

2. Ορίζονται τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε.», ως εξής:

α) Ιωάννης Καλογερούδης του Σάββα, Πολιτικός Μηχανικός, ως Πρόεδρος.

β) Ιωάννης Τόσκας του Πασχάλη, Συγκοινωνιολόγος, ως Διευθύνων Σύμβουλος.

γ) Φυγαλία Παπαγεωργίου του Παύλου, Γεωλόγος, ως μέλος.

δ) Αικατερίνη Καρασαββίδου του Δημητρίου, Νομικός, ως μέλος.

ε) Θρασύβουλος Διαμαντής του Βασιλείου, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, ως μέλος

3. Αντικαθίστανται τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε.», ως εξής:

α) Ο Ευστάθιος Αβραμίδης του Θεοδώρου, με τον Κωνσταντίνο Πάλλα του Γεωργίου, Τεχνολόγο Ηλεκτρονικό Μηχανικό, και Δικτύων, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

β) Ο Αθανάσιος Παππάς του Κωνσταντίνου, με τον Ευθύμιο Φωτόπουλο του Θεοδώρου, Γενικό Γραμματέα Δήμου Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης.
γ) Ο Ευθύμιος Φωτόπουλος του Θεοδώρου, με τον Παντελεήμονα Τσακίρη του Δημητρίου, Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.