Εθνικά ανεύθυνη δημοσιογραφία: «Διαβάζουν γλώσσα του σώματος» οι ασόβαροι (βίντεο)

Η χώρα βρίσκεται εν μέσω μιας πολύ σοβαρής εθνικής κρίσης. Η ελληνική τηλεόραση αδυνατεί να διαχειριστεί τη σοβαρότητα του ζητήματος και επιμένει να παραμένει ασόβαρη.

Στο δελτίο του STAR έβγαλαν έναν φυσιογνωμιστή ο οποίος και ανέλυσε -στα σοβαρά- «διαβάζοντας» τη γλώσσα του σώματος και τις γωνίες του προσώπου, πόσο γεμάτος αυτοπεποίθηση και καλός διαπραγματευτής ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση με τον Ερντογάν.

Όπως φαίνεται, αυτή η ομολογουμένως κωμικοτραγική προσπάθεια, του Έβαν Γεωργουλάκη, καθώς του σταθμού, δεν βρήκε υποστηρικτές, αλλά έδωσε τροφή για άφθονο γέλιο και διάθεση για σκωπτικά σχόλια (ιδίως αν αναλογιστεί κάποιος τη συγκυρία και τη σοβαρότητα της συνάντησης των δύο ηγετών), στα social media.

Και ο Καρακούσης διαβάζει τη γλώσσα του σώματος

Τη γλώσσα του σώματος όμως φαίνεται ότι διαβάζει και ο διευθυντής της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος όπως δήλωσε στο ONE, κατάλαβε -από τη γλώσσα του σώματος πάντα- προσπάθεια από Ελλάδα και Τουρκία να πέσουν οι τόνοι.

Πάλι καλά που δεν το διάβασε στα ταρώ ή στο χέρι.

Αυτή η δημοσιογραφία της χαρτορίχτρας είναι εθνικά ανεύθυνη.

Δείτε στην αρχή του βίντεο -στο 00.25- τον Αντώνη Καρακούση να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος.

«Δεδομένη η διαπραγμάτευση για τους υδρογονάνθρακες»

«Το θέμα είναι να μη γίνει αυτή η διαπραγμάτευση με όρους επεισοδίου.

»Θα χρειαστεί να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία για τη διαχείριση των υδρογονανθράκων σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

»Αυτό είναι δεδομένο.

»Πάμε σε μια κατάσταση διαπραγμάτευσης που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

»Το θέμα είναι εμείς να ξέρουμε τι θέλουμε, τι ζητάμε και πως μπορούμε να το επιδιώξουμε» τόνισε ο Αντώνης Καρακούσης, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει τη γλώσσα του σώματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.