ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΣΩΣΗ οδηγού από φορτηγό που κρέμεται στον αέρα

Δραματική ήταν η διάσωση του οδηγού φορτηγού, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο μαζί με ακόμα τέσσερα οχήματα. Το ατύχημα έλαβε χώρα σε επαρχία της βορειοδυτικής Κίνας, όπου επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και ο δρόμος ήταν παγωμένος.

Σύμφωνα με τον Antenna, σε βίντεο όπου καταγράφηκε η σκηνή, φαίνεται το φορτηγό όταν το μισό βρίσκεται στον αέρα, αφού έχει σπάσει το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο, χρησιμοποίησαν γερανό για να πλησιάσουν τον οδηγό και χωρίς να ταράξουν την ισορροπία του οχήματος να τον βγάλουν έξω με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πυροσβέστη που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, ο οδηγός δεν μπορούσε να κουνηθεί, λόγω των σοβαρών τραυμάτων του και ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του αναγκάστηκαν να βγάλουν το κουβούκλιο του φορτηγού, για να τον απεγκλωβίσουν. Χρειάστηκε μία ώρα περίπου, μέχρις ότου ο οδηγός να απελευθερωθεί και τότε τον παρέλαβε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως, παρά ξεπέρασε τον κίνδυνο και η ανάρρωσή του βαίνει καλώς. Τα αίτια του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.