Διασυρμός: Είχαν μοντάρει το ρεπορτάζ για τις δήθεν σχέσεις ΠΑΟΚ – Ξάνθης πριν από το ντέρμπι της Κυριακής (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός με όσα διέρρευσε στον τύπο, μέσω του καναλιού One του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, μετά τα όσα ντροπιαστικά έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το inpaok.com το συκοφαντικό ρεπορτάζ φαίνεται πως έχει μονταριστεί πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, στο video, εμφανίζεται κάποια στιγμή η ιστοσελίδα «sdna.gr». Ωστόσο, το print screen από αυτή αποτυπώνει την ειδησεογραφία του Σαββάτου (30/11), πράγμα που αποδεικνύει ότι το δήθεν αποκαλυπτικό video μονταρίστηκε πριν το παιχνίδι.

Είναι απορίας άξιο, αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τέτοια «στοιχεία» για τον βασικό τους ανταγωνιστή, μια ημέρα  πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, δεν θα τα έδιναν αμέσως στην δημοσιότητα;

Είναι ξεκάθαρο ότι υπό τον φόβο της βαριάς τιμωρίας μετά τους τραμπουκισμούς στην αποστολή του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, επέλεξαν να το  βγάλουν στην δημοσιότητα την επομένη του αγώνα, απλά και μόνο με σκοπό να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.