ΟΑΣΘ: “ΜΑΐΜΟΥ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές οδηγών- “Προβοκάτσια” λέει η διοίκηση (ΦΩΤΟ)

 

Ανακοίνωση σχετικά με κείμενο που έχει αναρτηθεί σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Το κείμενο αναφέρεται σε περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν εντός αστικών λεωφορείων, στοχοποιώντας οδηγούς που έχουν εκδηλώσει σχετικές συμπεριφορές εναντίον προσφύγων.

Το κείμενο έφερε την υπογραφή της διοίκησης του ΟΑΣΘ, η οποία, ωστόσο, προχώρησε σε διάψευση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για “προβοκατόρικες ενέργειες” που έχουν ως στόχο “να υπονομεύσουν τις προσπάθειες του Οργανισμού να οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες και το σύνολο των εργαζομένων”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ:

Τις τελευταίες ώρες δημοσιοποιήθηκε κείμενο, δήθεν «ανακοίνωση» του ΟΑΣΘ, το οποίο αναφέρεται σε κρούσματα ρατσιστικών φαινομένων μέσα σε λεωφορεία.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το συγκεκριμένο κείμενο.

Τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες έχουν στόχο να υπονομεύσουν τις προσπάθειες του Οργανισμού να οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες και το σύνολο των εργαζομένων.

oasth maimoy anakoinwsh.jpg

Το συγκεκριμένο κείμενο σχολίασε νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook και ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, ο οποίος τόνισε ότι οι οδηγοί δεν είναι ρατσιστές (Διαβάστε κι ΕΔΩ).

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.