ΒΟΛΟΣ: ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ γιατί δεν ήθελε να συναντιέται με την πρώην του

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου απάλλαξε έναν 28χρονο από την κατηγορία του βιασμού αφού η πρώην σύντροφός του ομολόγησε πως είπε ψέματα για να τον συνετίσει.

Συγκεκριμένα, χτες στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου κάθισε ένας 28χρονος Ρουμάνος για υποτιθέμενη υπόθεση βιασμού και ληστείας που σημειώθηκε στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2017.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Από τότε ο 28χρονος είχε κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όμως όπως αποδείχτηκε δεν είχε διαπράξει το παραμικρό αδίκημα.

Η πρώην σύντροφός του, μία 21χρονη Ρουμάνα που τον είχε καταγγείλει, η οποία σήμερα είναι με άλλο σύντροφο και περιμένει να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, αναγκάστηκε χθες να πει στο Δικαστήριο την αλήθεια.

«Του έκανα μήνυση για να τον συνετίσω» είπε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο εξεταζόμενη ως μάρτυρας.

Οπως ανέφερε, η 21χρονη ζήλευε επειδή δεν ήθελε ο κατηγορούμενος να έχει σχέση με πρώην σύντροφό του με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Έκανε λοιπόν σκηνές ζηλοτυπίας. «Ποτέ δεν με βίασε, ποτέ δεν με λήστεψε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο και ζήτησε συγγνώμη.

Εν τέλει το μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου αθώωσε τον 28χρονο.

Πηγή: Ταχυδρόμος

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.