ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ κοπέλες στο εξοχικό – Εξετάζεται επίθεση και με μαχαίρι

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, φαίνεται πως είχαν πάει και με άλλες κοπέλες στο εξοχικό του 21χρονου στους Πεύκους.

Την πληροφορία αυτή μεταφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, επικαλούμενη τις απολογίες των κατηγορουμένων και στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, όπως, όμως, αναφέρει, δεν έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος διατείνεται ότι οι δύο τους είχαν μεταβεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ίδια οικία με δύο γυναίκες, φίλες, τις οποίες φέρεται να κατονομάζει.

Επιπλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει σχετική κινήσει αυτοτελή έρευνα μετά από επώνυμη καταγγελία αλλά και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι οποίες φέρονται να επιβεβαιώνουν πως οι ίδιοι δράστες είχαν επιβιβάσει σε όχημα και στο παρελθόν κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης και μιας 17χρονης.

Η ανήλικη μίλησε με τους αστυνομικούς και ξεκαθάρισε ότι πράγματι μπήκε στο αυτοκίνητο αλλά παρέστησε ότι δήθεν της τηλεφώνησε ο πατέρας της και εξήλθε από αυτό.

Ενα άλλο στοιχείο που ερευνάται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων των πειστηρίων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είναι ο ισχυρισμός του 21χρονου ότι ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του πέραν του ηλεκτρικού σίδερου, που υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε για να της καταφέρει πλήγματα στο κεφάλι έκανε και χρήση μαχαιριού κουζίνας με το οποίο την έπληξε στο λαιμό.

Πράγματι τέτοια πλήγματα τα οποία δεν ήταν θανατηφόρα καταγράφηκαν και στην ιατροδικαστική εξέταση.

Από τον έλεγχο γενετικού υλικού αλλά και δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μαχαίρια που φέρεται να έχουν κατασχεθεί από την οικία στους Πεύκους αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν έχει υπόσταση ο συγκεκριμένος ισχυρισμός καθώς μάλιστα ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν ο 21χρονος εκείνος που έκανε χρήση του μαχαιριού διότι η 21χρονη δεν επιθυμούσε να έχει πλήρη σεξουαλική επαφή μαζί του, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήταν εκείνος που την χτύπησε με τα χέρια, αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και εκείνος που την χτύπησε με το ηλεκτρικό σίδερο στο πρόσωπο.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.