Ξάνθη: «Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες»

Σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν το όνομά τους όσο και αυτό της Ξάνθης, θα προβούν Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ΠΑΕ με αφορμή το ρεπορτάζ του One Channel.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Τι αναφέρει το έγγραφο της ΕΕΑ για τις μετοχές της Ξάνθης

Η Ξάνθη προανήγγειλε κινήσεις ως απάντησή της στο ρεπορτάζ του One που κάνει λόγο για σχέση της ακριτικής ΠΑΕ με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, ξεκαθάρισαν -μάλιστα- πως θα προβούν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν τόσο το όνομά τους όσο και αυτό της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από το Μάρτιο του 2019, που αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή, οι μετοχές της Ξάνθης ανήκουν από τις 21 του συγκεκριμένου μήνα στην εταιρία Insports IKE κατά 94,8%. Μέτοχοι στην εν λόγω εταιρία είναι οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η απόφαση της ΕΕΑ και το σχετικό έγγραφο:

Η απόφαση της ΕΕΑ ήταν:

«8. Άδεια 69Α

α) ΠΑ Ε Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

INSPORTS IKE    (94,38%)

ΧΟΡΗΓΕΙ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.