Σοβαρότατη Καταγγελία: Οι στρατιώτες έχουν οδηγίες αν δουν μετανάστες να αφήνουν το αυτοκίνητο και να φεύγουν!!

«Υπάρχει γραπτή οδηγία στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που μετακινούνται στον Έβρο, να αποφεύγουν τους παράνομους μετανάστες. Αν τους κλείσουν το δρόμο, να τους ζητούν στα αγγλικά να απομακρυνθούν. Αν και αυτό δε γίνει, τότε να εγκαταλείπουν το υπηρεσιακό όχημα, αφού πάρουν τα κλειδιά και να απομακρύνονται»

Την καταγγελία έκανε στον Focus FM και την εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτατκος» Κομοτηνής, Κώστας Καραϊσκος.

«Οι συγκεκριμένες οδηγίες περιλαμβάνονται σε corpus οδηγιών προς τους στρατιώτες, είναι απόρρητες και δεν είναι εύκολο να αποδειχθούν. Είναι ταπεινωτικό, δεν συνάδει με την στρατιωτική ιδιότητα και τον στρατιωτικό όρκο», δήλωσε ο κ.Καραϊσκος.

Παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Σπάρτακος», ανέφερε, ότι εστάλη ήδη επιστολή προς το ΑΓΕΣ, η οποία κοινοποιείται στον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.