ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ με «ΒΟΜΒΑ» τα Piperata.gr μετά από αποκαλυπτική-ανάρτηση για… Hilton-Μαρινάκη

Ευθεία απειλή για τοποθέτηση και έκρηξη βόμβας σε βάρος του υπογράφοντος έγινε μετά από ανάρτηση – προαναγγελία συγκλονιστικής και άκρως αποκαλυπτικής είδησης που όντως έφεραν στο φως τα Piperata.gr και η οποία αποκάλυψε ότι έχουν έρθει επισήμως στις ελληνικές αρχές βρετανικά έγγραφα που αποδεικνύουν την εμπλοκή του υπόδικου (δις μέχρι στιγμής) εφοπλιστή – μιντιάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση αρπαγής δημοσιογράφου (εμού του ιδίου) από το lobby του ξενοδοχείου Hilton.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

 Τα ερωτήματα που ευλόγως τίθενται είναι:

  • Ποιος είχε λόγους για να απειλήσει τα Piperata.gr;
  • Πρόκειται για απειλή κάποιου/ων ανεγκέφαλου/ων οπαδού/ών;
  • Πρόκειται για «ηλίθια απειλή» κάποιου τρολ – χρήστη του διαδικτύου και δη των social media;
  • Πρόκειται για κάποιου/ων συνεργάτη/ων του εν λόγω εφοπλιστή – μιντιάρχη;
  • Μπορεί να έχει και σε αυτό το αδίκημα σχέση ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή όχι;
  • Αποτελεί προβοκάτσια; Σκευωρία;

Τονίζω και διευκρινίζω ότι θέτω απλώς ερωτήματα. Δεν έχω πρόθεση να δημιουργήσω καμία εντύπωση.

Άλλωστε, οι αρχές έχουν ήδη επιληφθεί… Για αυτό άφησα ενδιαμέσως αρκετό χρόνο από τη στιγμή της απειλής και της καταγγελίας που ακολούθησε, προκειμένου να ενεργήσουν χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις…

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να δώσει στο φως και ειδικά στον υπογράφοντα πλήρη και πειστική ενημέρωση. 

Η Facebook Hellas έχει ήδη λάβει εισαγγελική παραγγελία! Κι έτσι οφείλει να συνδράμει. Άλλως, υπάρχει και η μητρική Facebook USA, όπως υπάρχουν και διεθνείς υπηρεσίες, αλλά και οργανισμοί για να απευθυνθεί κανείς, προκειμένου να βγάλει άκρη…

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, που φθάνουν στα Piperata.gr, κάνουν λόγο για IP που οδηγεί σε πρόσωπο… το ονοματεπώνυμο του οποίου μόλις έρθει στο φως της δημοσιότητας θα προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ!

Υπενθυμίζω το δημοσίευμα, το οποίο μεταφορικά, όπως συνηθίζεται, αποτέλεσε είδηση-«βόμβα». 

Είχε προηγηθεί η επίμαχη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook του Piperata.gr, ως προαναγγελία του αποκλειστικού δημοσιεύματος που ακολούθησε, αναφορικά με την αποκάλυψη-«βόμβα», περί των βρετανικών εγγράφων που έχουν φθάσει στην Ελλάδα και πλέον (έστω και μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση) μεταφράστηκαν.

Η συνδρομή των βρετανικών αρχών δόθηκε ύστερα από επίσημο αίτημα των ελληνικών αρχών και τα ευρήματα δείχνουν ξεκάθαρα την εμπλοκή του ιδίου του υπόδικου επιχειρηματία, αλλά και τη συμμετοχή και τη δράση των ανδρών της ασφάλειας του, καθώς και το ρόλο του εκδότη-δημοσιογράφου Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Όπως διαπιστώνει κανείς στις παραπάνω φωτογραφίες, με το πλαστό ονοματεπώνυμο «Andriana Drakouli» δημιουργήθηκε το εν λόγω «μαϊμού» – προφίλ μόνο και μόνο για να σταλεί το απειλητικό μήνυμα στα Piperata.gr και ειδικά σ’ εμένα… προσωπικά!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.