«Αφοπλιστικός» βουλευτής της ΝΔ για το διορισμό κουμπάρου του ως διοικητή στο νοσοκομείο Καστοριάς

«Φυσικά και είπα μια καλή κουβέντα στον υπουργό Υγείας» παραδέχεται ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας για το διορισμό του κουμπάρου του, Γρηγόρη Χάτσιου, ως διοικητή στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή και μιλώντας στο τοπικό κανάλι Top Channel, ο γαλάζιος βουλευτής υποστήριξε το εξής: «Δεν υπάρχει συγγένεια εξ’ αίματος, το ότι είναι συμμαθητής μου, παιδικός φίλος και μας συνδέει και μια κουμπαριά αυτό δεν έχει καμία σημασία! Δηλαδή όποιος έχει μια προσωπική σχέση με έναν πολιτικό θα πρέπει να αποκλείεται;».

Μάλιστα στην ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί ο Γρηγόρης Χάτσιος στην ανακοίνωσή του λέει στο τέλος, «ευχαριστώ και τον κ. Τζηκαλάγια» και αν πράγματι είπε μια καλή κουβέντα για τον ίδιο, ο βουλευτής απαντά επίσης αφοπλιστικά. «Βεβαίως! Φυσικά και την είπα, εννοείται!».

«Την είπατε. Στην επιτροπή εννοώ. Γι αυτό σας ευχαριστεί;» επιμένει η δημοσιογράφος. «Στον υπουργό υγείας» απαντά με ειλικρίνεια ο Ζ. Τζηκαλάγιας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.