Βελόπουλος για μεταναστευτικό: Έχουμε μια ειρηνική εισβολή και πρέπει να αποτραπεί – Τι είπε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

«Θλίβομαι γιατί μιλήσαμε για Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά οι προτάσεις των μικρών κομμάτων δεν ακούστηκαν. Γιατί δεν κάνατε διάλογο; Λέτε ότι πιστεύετε στις συναινέσεις. Καμία πρόταση δεν σας άρεσε; Καμία πρόταση της Ελληνικής Λύσης; Αν είναι έτσι, να έρχεστε εδώ μόνοι σας να συζητάτε και να ψηφίζετε. Πάσχετε από αντιρρητισμό» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Μιλάμε για το Σύνταγμά μας όταν το κράτος είναι υπό επιτροπεία. Δηλαδή οι νόμοι οι ελληνικοί υποκαθίστανται από τους ευρωπαϊκούς και την επιτροπεία. Πάτε να φτιάξετε ένα Σύνταγμα καλό κατά την άποψή σας κακό κατά την δική μας αλλά, ξέρετε, δεν είναι κακό να ακούτε. Κακό είναι να μην ακούτε. Στη ΝΔ νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Αν είναι έτσι, τόσα χρόνια πριν που κυβερνούσατε γιατί πτωχεύσατε την χώρα;» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Είπε ότι η Ελληνική Λύση είναι υπέρ της ιδιωτικής παιδείας και διερωτήθηκε: «Δεν είστε εσείς; Τι φοβηθήκατε; Να μιλήσουμε για μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πανεπιστήμια αλλά για ιδιωτική παιδεία. Αλλά εσείς φοβάστε την αριστερά. Δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα κύριοι. Φοβάστε τους καθηγητές. Οι καθηγητές είναι πολύ σημαντικοί. Ξέρετε τι έχει πει ένας κορυφαίος Γερμανός; Φέρετε μου καθηγητές να διαλύσουμε το κράτος. Ξέρετε πώς γίνονται στην Ελλάδα οι καθηγητές. Ο φίλος του φίλου… ο εραστής και η ερωμένη… έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Γιατί να μην γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Φοβάστε να μπήξετε το μαχαίρι στο κόκκαλο; Για ποιο λόγο;»

Αναφερόμενος στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι η Ελληνική Λύση προτείνει ο πρόεδρος να εκλέγεται άμεσα από τον ελληνικό λαό. «Είναι δειλή η πρότασή σας για την εκλογή ΠτΔ. Δεν τολμήσατε να προτείνετε την εκλογή του από τον λαό. Γιατί θα προτείνατε εσείς κάποιον και θα έβγαινε εκείνος που θα πρότειναν οι άλλοι. Φοβάστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Φοβάστε ότι θα είχατε ένα αποτέλεσμα της τάξεως του 30% ενώ στις βουλευτικές εκλογές είχατε το 40%. Κοιτάτε μόνο την καρέκλα».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ περιορισμένου αριθμού θητειών για τους βουλευτές στις τρεις, προκειμένου να επιτυγχάνεται ανανέωση στα πρόσωπα και στις ιδέες αλλά και «ασυμβίβαστου συνδικαλισμού» και κομματικής ιδιότητας.

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του κ. Βελόπουλου στο μεταναστευτικό ζήτημα. «Χθες η Αυστρία εξέδωσε ανακοίνωση: βάζει λουκέτο σε τζαμιά και διώχνει τους ιμάμηδες. Ο Κουρτς. Γιατί εσείς της ΝΔ δεν αποφασίζετε να πηγαίνετε τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά; Δείτε την Ισπανία που εφαρμόζει το Gag Law. Εάν δεν μπορείτε να τον κάνετε από μόνοι σας αντιγράψτε το από τους άλλους. Ο νόμος της Ισπανίας απαγορεύει το άσυλο. Αλλά όταν οι άλλοι κλείνουν τα τζαμιά εσείς θέλετε μέσα στα hot spots να κάνετε τζαμιά. Ξέρετε όμως ότι ο Αφγανός δεν πάει στο ίδιο τζαμί με τον Πακιστανό. Δηλαδή θα χρειαστούν κι άλλα τζαμιά. Πολλά τζαμιά. Όμως η Ελλάδα θα παραμείνει χριστιανική και ελληνική. Ανεκτική μεν αλλά Χριστιανική και Ελληνική».

«Στη Θεσσαλονίκη από το 2009 έως το 2019 είχαμε 6.000 συλλήψεις λαθρομεταναστών για διάφορες παρανομίες. Αυτούς φέρνετε στην Ελλάδα. Δεν έχουν χαρτιά. Δεν έχουν διαβατήρια. Τα σκίζουν. Τα πετάνε. Τι σημαίνει ασυνόδευτο παιδί; Είναι παιδί ο 23χρονος; Το παιδί είναι κάτω των 16 ετών», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

«Δεν έχουν σύνορα οι θάλασσες λέτε. Δεν μπορούν να φυλαχτούν τα θαλάσσια σύνορα. Οι στρατιωτικοί μας ξέρουν από πού έρχονται οι λαθρομετανάστες. Είναι 8 σημεία. Αν η χώρα μας δεν μπορεί να φυλάξει 8 σημεία στην θάλασσα να το κλείσετε το μαγαζί, να δώσετε τα κλειδιά στου λαθρομετανάστες και να τελειώσουμε. Απαγορεύετε το push back. Έχετε βάλει τους Έλληνες να push ups αλλά εσείς push back δεν κάνετε.

Στη Λεβίθα που θα πηγαίνατε τους λαθρομετανάστες κάνατε πίσω. Γιατί; Φοβηθήκατε την Τουρκία; Είναι αλήθεια; Σωστή επιλογή αλλά γιατί φοβηθήκατε την Τουρκία;» πρόσθεσε.

«Ο Κογκολέζος, λέει, έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 446 ευρώ ετησίως. Αλλά δίνει 5.000 ευρώ -δηλαδή μισθούς 12 χρόνων δουλειάς- για να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό πιστεύετε εσείς; Αν δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται ψάξτε λίγο παραπάνω. Έχουμε εισβολή. Πραγματική εισβολή. Ειρηνική αλλά είναι εισβολή και πρέπει να αποτραπεί.

Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 40.000 άστεγοι. Καμία μέριμνα δεν έχετε κάνει γι’ αυτούς. Τους έχετε πεταμένους και μαλώνετε με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα 200 ευρώ επίδομα θέρμανσης. Η Ελλάδα τελειώνει κύριοι. Την τελειώνετε εσείς εθνικά και πολιτικά. Δώστε κίνητρα για να γεννήσουν οι Έλληνες. Μην έχετε το νου σας μόνο στις εκλογές. Που έρχονται. Το συζητάτε για διπλές εκλογές. Μην έχετε το νου σας μόνο στις εκλογές και την καρέκλα…» κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.