ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΟ

Ένα δέντρο δεν άντεξε στους δυνατούς ανέμους και έπεσε στη μέση του οδοστρώματος της οδού Διογένους, στην Τούμπα, κόβοντας τη στα δύο

Ένα δέντρο έπεσε στην οδό Διογένους, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για αρκετή ώρα ο δρόμος.Το δέντρο δεν άντεξε στους ισχυρούς ανέμους που επικρατούν στην πόλη από τα ξημερώματα και έπεσε κατά μήκος της οδού, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων.Από το περιστατικό προκλήθηκαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική για να απομακρύνει το κομμένο τμήμα του δέντρου και να δοθεί ξανά σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Πτώση δέντρου σημειώθηκε στις 11.50 και στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος της εξόδου προς Κωνσταντινουπολίτικα. Στο σημείο σπεύδει η Πυροσβεστική, ενώ η δεξιά λωρίδα έχει αποκλειστεί.

Σημειώνεται πως από το πρωί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την κοπή δέντρων. Αρκετές πτώσεις έχουν σημειωθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα .

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.