ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ νησιωτικές περιοχές η κλιματική αλλαγή

Στις κοινοβουλευτικές εργασίες της 24ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή συμμετείχε σήμερα στην Κρακοβία της Πολωνίας ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, ως Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής.

Κύριος στόχος της Κοινοβουλευτικής Συνάντησης είναι να συζητηθούν οι προτάσεις της IPU(Inter-Parliamentary Union) για το Σχέδιο Δράσης των Κοινοβουλίων για την Κλιματική Αλλαγή (Parliamentary Action Planon Climate Change) Και οι τρόποι που θα διασφαλίσουν την πλήρη εφαρμογή της Συνθήκης των Παρισίων.

Μετά το πέρας των εργασιών της 24ης Διάσκεψης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα, ειδικά για τις νησιωτικές περιοχές. Απαιτείται εγρήγορση όλων, ειδικά των Κοινοβουλίων, ώστε να δράσουμε άμεσα και αποφασιστικά. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.»

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.