ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ – ΕΠΕΣΕ από μεγάλο ύψος στην διάρκεια των ερευνών

Το λαγωνικό του λιμενικού σώματος της Κρήτης, η Μίσα τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του ελέγχου στο ύποπτο πλοίο που εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές και βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Αθερινόλακκου στην Σητεία.

Το σκυλί ανίχνευσης ναρκωτικών, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, να υποστεί κατάγματα και στα δύο του πόδια.

Να σημειωθεί ότι η Μίσα είναι το μοναδικό σκυλί στην Κρήτη και έχει έδρα τα Χανιά.
Το 2ο σκυλί ανίχνευσης ναρκωτικών που υπήρχε στο Ηράκλειο μετά από μία περιπέτεια του λιμενικού – χειριστή, μεταφέρθηκε σε άλλο νησί και έτσι η Ανατολική Κρήτη έχει μείνει χωρίς υπηρεσιακό σκύλο.

Μετά τον τραυματισμό της Μίσα αναμένεται να φτάσει από την Πάτρα στο Ηράκλειο άλλος υπηρεσιακός σκύλος προκειμένου με το πρώτο φως της ημέρας να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες στα αμπάρια του ύποπτου πλοίου.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου το «ύποπτο» πλοίο

Υπενθυμίζεται οτι το πλοίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου από τον Αθερινόλακκο της Σητείας όπου είχε αρχικά μεταφερθεί.Ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη υποδομή προκειμένου να γίνουν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το υπερσύγχρονο αυτοκινούμενο μηχάνημα Χ-ray,όπου με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει, θα σκανάρει τα 18 κοντέινερ που βρίσκονται στα αμπάρια του πλοίο.

Πηγή: cretapost.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.