“Σαρώνει” η κακοκαιρία τη Χαλκιδική – Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στα σπίτια τους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Προβλήματα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Αρκετοί κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά νηπιαγωγεία και σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα παραμένει εγκλωβισμένος ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. «Η κατάσταση στην Ολυμπιάδα είναι δραματική με το νερό να κατακλύζει ιδιοκτησίες» τόνισε. «Έχουμε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων, το ρέμα “χτυπά” και μέσα στον οικισμό, αλλά με βάση την εικόνα που έχω ως τώρα (12:20μμ) δεν υπάρχει κίνδυνος ανθρώπινης ζωής. Ο μηχανισμός του Δήμου, οι αρχές και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας είναι επί ποδός. Σε διάφορα σημεία στον Δήμο έχουμε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ εκκενώσαμε προληπτικά νηπιαγωγεία και σχολεία σε Νέα Ρόδα, Στρατώνι και Παλαιοχώρι. Έχουν πέσει τεράστιες ποσότητες νερού. Ο ποταμός Χαβρίας μαζί με τους παραποτάμους είναι στα όριά του, μόλις πέρασα από εκεί, με τον κίνδυνο υπερχείλισης να είναι ορατός γι αυτό είμαστε σε επιφυλακής σε Παλαιοχώρι και Νεοχώρι.» δήλωσε στο Radio North 98 ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Ο δρόμος από Πλανά για Μ. Παναγία και Γομάτι είναι κλειστός, καθώς μεγάλος όγκος νερού έχει κατακλύσει μια μεγάλη περιοχή κοντά στο ρέμα των Πλανών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.