ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΟΛΟ και Πήλιο -Στο 70% η πληρότητα για τις γιορτές

Σε έναν από τους τρεις κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς, τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων, όσο και κατά τη διάρκεια του έτους, έχουν αναδειχθεί ο Βόλος και το Πήλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Για την εορταστική περίοδο οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά αισιόδοξες για την εορταστική περίοδο, αφού ήδη οι κρατήσεις αγγίζουν το 70% στις πληρότητες των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και αναμένεται να φθάσουν στο απόλυτο τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, βοηθούντος βεβαίως και του καιρού.

Οι πάρα πολύ υψηλές πληρότητες δεν αφορούν μόνο τα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών του Βόλου και των διάσημων θέρετρων του Πηλίου, όπως η Πορταριά, η Μακρινίτσα, οι Μηλιές, τα Χάνια και γενικά της δυτικής πλευράς του βουνού των Κενταύρων, αλλά κάθε είδους κατάλυμα, ακόμη και στα ανατολικά, όπου οι πληρότητες θα φθάσουν και το 80% τις γιορτές.

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.