ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ….

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Γιώργος Αθανασίου

Ποιος δημιούργησε το σήμα «Μ»;

Το νέο σήμα προκάλεσε πολλές εντυπώσεις, ενώ αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου σχολίασαν ότι το «Μ» των μακεδονικών προϊόντων θυμίζει το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας
Ο Στηβ Βρανάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από το λογότυπο «Μ» για τα μακεδονικά προϊόντα.
Ποιος είναι ο κ. Βρανάκης; Είναι ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, πρώην επικεφαλής του Δημιουργικού Εργαστηρίου (Creative Lab) της Google.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο:Γιατί δεν υπάρχει με κάποιο τρόπο η Ελληνική σημαία;
ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο:Αν οι Σκοπιανοί υιοθετήσουν ή αντιγράψουν το ”Μ” αλλά αντί για Macedonia βάλουν Makedonia,ποιός ρε θα το προσέξει ως καταναλωτής;
Θυμάστε τι έγινε στα social media με το ”c” και το ”k”;

Για να καταλάβετε το μέγεθος της ανικανότητας των κυβερνήσεων,δεκαετίες πριν δεν έχει γίνει καμία οργανωμένη κίνηση σχετικά με τα μακεδονικά μας προϊόντα και το μακεδονικό brand name. Είναι ένα πανίσχυρο brand name που δυστυχώς εδώ και χρόνια διαφημίζουν οι γείτονες ενισχύοντας την οικονομία τους και δημιουργώντας παραπλάνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια προιοντα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΠΙΑ μακεδονικα κρασια

Τον Μάρτιο του 2019 η πρωτοβουλία ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να καταστήσει διεθνώς σαφές, ότι τα Μακεδονικά προϊόντα προέρχονται από την Ελλάδα.

Η ανάγκη για το ξεκίνημα αυτής της καμπάνιας ξεκίνησε από το γεγονός ότι πολλές φορές κάποιος αγοράζει ένα Μακεδονικό προϊόν, χωρίς να γνωρίζει ότι το προϊόν αυτό προέρχεται από τα Σκόπια.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο μανιφέστο της καμπάνιας ότι «τα προϊόντα είναι Μακεδονικά μόνο όταν υπάρχει η ένδειξη made in Greece».

Η καμπάνια λοιπόν ξεκίνησε και ονομάζεται Macedonian Products Made in Greece.

Αποτέλεσμα εικόνας για λατινοπουλου και προιοντα της μακεδονιασ

Υπεύθυνη της καμπάνιας αυτής είναι η γνωστή δικηγόρος της Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου και κατόπιν υποψήφια με την ΝΔ στις τελευταίες Εθνικές εκλογές.

Η κ. Λατινοπούλου, στις 29 Μαρτίου το 2019 στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook γράφει:
«Ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της ΝΔ και επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκστρατεία μας “θωράκισης” των μακεδονικών προϊόντων “Macedonian Products made in Greece” στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ για τις εμπορικές ονομασίες, σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το προτεινόμενο σήμα ήταν αυτό:

Εκστρατεία Θεσσαλονικέων για τη διάδοση ελληνικών προϊόντων από τη Μακεδονία

Τώρα πως φτάσαμε στο ”Μ” του Μητσοτάκη,μόνο αυτός γνωρίζει!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.