Δείπνο Μπουτάρη- Σκοπιανού Πρωθυπουργού σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην πόλη, μετά από σχετική πρόσκληση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Ο κ. Ζάεφ έφτασε το απόγευμα στην πόλη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μακεδόνια Παλλάς», ενώ νωρίς το βράδυ έφτασε σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και δειπνεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Προσερχόμενος στον χώρο, ο Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στα Σκόπια, στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων είδαμε και τον πρωθυπουργό της FYROM, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη. Τότε τον κάλεσα στην πόλη για να περάσει εδώ την Πρωτοχρονιά, σε καθαρό προσωπικό επίπεδο». Ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε ότι στη συζήτηση που θα έχει με τον κ. Ζάεφ δεν πρόκειται να θίξουν πολιτικά ζητήματα «ούτε και το θέμα του ονόματος».
Από την πλευρά του, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι η επίσκεψή του είναι ιδιωτική.
Στο δείπνο παρακάθονται συνολικά 12 άτομα. Ο κ. Ζάεφ συνοδεύεται από τη σύζυγό του και στενούς του συνεργάτες, ενώ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, συνοδεύουν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και ο αντιδήμαρχος διεθνών σχέσεων και τουρισμού, Σπύρος Πέγκας.
https://www.youtube.com/watch?v=gKliKOnUoQwrn
https://www.youtube.com/watch?v=75VBI7pM0tkrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.