Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Παυλόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος άκουσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Επίσης, έψαλαν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η Παιδική Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης «Αγγέλων Φωνές», η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς», η Χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός» και η Χορωδία «Εν Ψαλτηρίω» του Σχολείου.”Ευχαριστώ για αυτό το οποίο κάθε χρόνο, σε αυτόν το χώρο δίνετε συνεχίζοντας μια πολύ μεγάλη παράδοση, γιατί για να μην ξεχνάμε, για εμάς τους Έλληνες η παράδοση είναι κομμάτι της Ιστορίας μας και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε, αλλά και να το ζούμε, ιδίως τέτοιες ώρες που πρέπει να δείξουμε ότι αντέχουμε και θα αντέξουμε”, ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:
https://www.youtube.com/watch?v=iHpNy9Gu0xMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.