Κυψέλη: Καρέ-καρέ η επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών [βίντεο]

Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κατά την οποία εξαρθρώθηκε κύκλωμα που μετέφερε μετανάστες στην Ευρώπη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο εντυπωσιακό βίντεο, οι πάνοπλοι άνδρες του Λιμενικού ανεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας με προτεταμένα τα όλα. Αρχικά μπαίνουν σε ένα άδειο δωμάτιο, ωστόσο στο επόμενο εντοπίζουν τους διακινητές που κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή.
Βίντεο: Η επιχείρηση του Λιμενικού στο διαμέρισμα στη Κυψέλη

«Down» ακούγεται να φωνάζει ένας από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση. «Ελέγξτε το χώρο», φωνάζει ένας άλλος. Σημειώνεται ότι στην έφοδο σε δεύτερο διαμέρισμα, ο Λιμενικοί εντόπισαν κι άλλα μέλη του κυκλώματος, που δεν προέβαλαν αντίσταση στη σύλληψη. Επίσης στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζονται και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν οι μετανάστες θύματα του κυκλώματος διακίνησης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.