Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Σέρβου βαρώνου της κοκαΐνης στη Βάρκιζα!

Τη στιγμή της σύλληψης του Σέρβου που κατηγορείται για την υπόθεση με τα 136 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος.
Το βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR δείχνει ότι ο 33χρονος κινείτο αμέριμνος μέχρι τις 6 το απόγευμα, εκείνης της ημέρας.
Με μια φόρμα και ένα τζόκεϊ βγήκε από το κατάστημα όπου έκανε τα ψώνια του και πήγε προς το ψυγείο να πάρει ένα αναψυκτικό. Στιγμιαία κοιτάζει πίσω του αλλά δεν βλέπει έναν γεροδεμένο αστυνομικό που ετοιμάζεται να τον ακινητοποιήσει.
Του περνά τα χέρια του από πίσω και πριν ο 33χρονος προλάβει να αντιδράσει, βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος.
Άλλοι 5 αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ήταν ακροβολισμένοι φθάνουν και αρχίζουν να τον ψάχνουν μήπως έχει πάνω του κάποιο όπλο. Χρειάστηκαν μόλις 15 δευτερόλεπτα για να βάλουν τέλος στη δράση του κυκλώματος.
Πελάτες και περαστικοί που είδαν τι συνέβη πλησιάζουν αλλά οι αστυνομικού τους ζητούν να απομακρυνθούν. Ο Σέρβος σηκώνεται και κάνοντας τον ανήξερο ακούει τους αστυνομικούς να του εξηγούν τι θα γίνει από δω και πέρα.
Μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις τον βάζουν σε ένα από τα αυτοκίνητα και τον μεταφέρουν στο πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα όπου έμενε. Εκεί όπου ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σέρβος υποστηρίζει ότι ήταν απλά ο αποθηκάριος. Κυκλοφορούσε όμως με ένα ακριβό αυτοκίνητο στο οποίο είχε κάνει ειδική κρύπτη για να μεταφέρει την κοκαΐνη, αντί 40 χιλιάδων ευρώ το κιλό.
Ο μεγαλέμπορος είναι ένας 35χρονος που ονομάζεται Ιβάν, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και αναζητείται.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=koiRZxDLIZgrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.