Ε ναι λοιπόν, η Ελλάδα ελευθερώνει: Μουσουλμάνες πετάνε την μαντήλα και αντιστέκονται στους αφέντες…

Δεν είναι τυχαίο που αυτή η πατρίδα γεννά ελευθερία.Είναι πραγματικά συγκλονιστική η αποκάλυψη στελέχους με πρώτο ρόλο στο μεταναστευτικό, που φέρνει στο φως η Εστία και ο Μανώλης Κοττάκης.

Η γυναίκα αυτή, εντυπωσιάστηκε από την αντίδραση ισχυρής μερίδας των γυναικών που κατέφθασαν στο νησί φορώντας τις μαντίλες. Μετά από 10 μέρες, οι μισές είχαν πετάξει τις μαντίλες, ντύνονταν μοντέρνα και είχαν συχνούς διαπληκτισμούς με τους άντρες τους οι οποίοι κάποιες φορές τις χτυπούσαν. Στην εβδομαδιαία συνάντηση όμως που είχαν με τους άνδρες του κέντρου, υπήρχαν ακόμα και καταγγελίες για ξυλοδαρμούς ανδρών από τις γυναίκες τους!

Η μαρτυρία αυτή που έρχεται στο φως από μία πατριωτική εφημερίδα μάλιστα, δίνει την πραγματική διάσταση της δύναμης του ελληνισμού. Και δείχνει πως εάν υπάρξει σύστημα εθνικής παιδείας και πραγματικής διδασκαλίας των αρχών και αξιών του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, δεν υπάρχει γυναίκα η παιδί που να μην τις ασπαστεί. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το δίδασκε ιστορία. Από τον Μέγα Αλέξανδρο, μέχρι το Βυζάντιο. Από την Εθνεγερσία μέχρι τον Μακεδονικό αγώνα.

Φυσικά οι φανατικοί τουρκογενείς και οι εγκάθετοι του Ερντογάν δεν μπορούν να εξελληνιστούν. Διότι ο ελληνισμός για αυτούς είναι ο πραγματικός αντίπαλος. Είναι η πνοή που φέρνει την ελευθερία, που αυτοί μισούν και θέλουν να την καταπνίξουν. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα εάν φερθεί αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της, θα μπορέσει να αντιστρέψει το βρώμικο σχέδιο του Ερντογάν και να το γυρίσει εις βάρος του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.