Ολη η αλήθεια για τις δημοσκοπήσεις – Πόσα χρήματα παίρνουν οι δημοσκόποι για να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό

ΑΣΥΔΟΤΕΣ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που συμμετείχαν στο βρόμικο κόλπο της χειραγώγησης της κοινής γνώμης με τα ψεύτικα γκάλοπ στη διάρκεια του Δημοψηφίσματος και των Εκλογών συνεχίζουν και τώρα να αναλαμβάνουν εργολαβικά από τα ρετάλια της διαπλοκής τη διενέργεια μετρήσεων – μαϊμού.
Ανάλογα με τα ποσά που εισπράττουν από τους εντολείς τους διαμορφώνουν και το αποτέλεσμα.
Ένας από τους γκουρού των δημοσκοπήσεων κάποιες από τις εταιρείες δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα!
Δημοσιεύουν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δεν έχουν διενεργηθεί μόνο και μόνο να ενισχύσουν την προπαγάνδα και να διαμορφώσουν τεχνητή συσπείρωση στα κόμματα του παλιού χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν υπόκεινται σε κανένα ουσιαστικό έλεγχο.
Ακόμα δεν έχει διενεργηθεί ο έλεγχος στα οικονομικά τους για να μάθει ο κόσμος τα ποσά που έχουν εισπράξει από το δημόσιο, ΔΕΚΟ και τράπεζες την επίμαχη περίοδο του Δημοψηφίσματος και των Εκλογών.
Οι δημοσκόποι της συμφοράς αδιαφορούν για την τήρηση της δεοντολογίας, αφού έτσι κι αλλιώς έχουν γίνει επανειλημμένα ρεζίλι όταν έπεσαν 20 μονάδες έξω με τα στημένα γκάλοπ του Δημοψηφίσματος.
Ακολούθησε το στραπάτσο με τις προβλέψεις στις Εκλογές χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους. Στη συνέχεια κρύφτηκαν για ένα διάστημα και εμφανίστηκαν ξανά όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο εμφάνιζαν αουτσάιντερ στις εσωκομματικές εκλογές έγινε πρόεδρος της ΝΔ.
Τότε εμφανίστηκαν ως δια μαγείας μια σειρά από δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη ΝΔ να έχει τεράστια δυναμική και να προηγείται με 10 και 15 ποσοστιαίες μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για δημοσκοπήσεις με τις οποίες γελούσε η πιάτσα που γνωρίζει πως στήνονται τα γκάλοπ αλλά τη δουλειά της χειραγώγησης την έκαναν.
Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν και πάλι διάφορες δημοσκοπήσεις.
Η εταιρεία κάποιου καθηγητή που είναι και εργαζόμενος στη Νέα Δημοκρατία ανεβάζει τη διαφορά στις 12 μονάδες.
Μια άλλη δημοσκόπηση την εμφανίζει στο 4,4.
Βέβαια και οι δύο δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
Γιατί είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσκόπων επειδή τους θεωρεί αναξιόπιστους.
Οι σοβαροί δημοσκόποι έχουν σταματήσει να κάνουν μετρήσεις, γιατί δεν μπορούν να σταθμίσουν το δείγμα.
Αναγκαστικά έμειναν στην αγορά τα λαμόγια τα οποία κάνουν γκάλοπ, αφού ο εντολέας παραγγέλνει και τα αποτελέσματα!..
Αυτή η κατάσταση ασυδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, η πολιτεία οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να τηρούν τη δεοντολογία και κυρίως να έχουν διαφανείς και νόμιμους πόρους.
Κανονικά όλοι αυτοί οι δημοσκόποι που χρόνια κορόιδευαν συνειδητά τον κόσμο θα έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί από το προσκήνιο και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Αυτοί όμως συνεχίζουν ασύδοτοι για το ποιος θα κερδίσει το βραβείο της χρυσής μπανάνας με την καλύτερη μαϊμού – δημοσκόπηση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.