H αλητεία Τζήμερου και το ξέπλυμα της θηριωδίας των Ναζι στα Καλάβρυτα μέσα από το σάιτ του Μπογδάνου

Ο Θάνος Τζήμερος είναι γραφικός. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είναι και ακροδεξιός. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όπως επίσης γνωρίζουν όλοι πως είναι και υποτακτικός (Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την επιστολή στη Μέρκελ ή το κείμενο που συνυπέγραψε παρέα με καμιά 40αριά ακόμη εθελόδουλα ανθρωπάκια υπέρ της Γερμανίας και κατά της Ελλάδας την περίοδο του δημοψηφίσματος;). 
Τελευταία, έχει αναλάβει να ξεπλύνει τα εγκλήματα των Ναζί. Το τελευταίο δείγμα αυτής της απόπειρας ξεπλύματος των Ναζί θα το εντοπίσει κανείς στο ακροδεξιό σάιτ, του έτερου γραφικού, ξεπεσμένου σόουμαν, Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 
Πριν από λίγο καιρό ο Τζήμερος είχε ξεράσει μίσος για την Εθνική Αντίσταση και αποπειράθηκε να ξεπλύνει τους ιδεολογικούς του προγόνους γράφοντας και πάλι αθλιότητες, τις οποίες είχαμε σχολιάσει με τρόπο που θα σχολιάζαμε και τον σημερινό εμετό. 
Διαβάστε τώρα και την αθλιότητα του Τζήμερου στο σάιτ του Μπογδάνου ΕΔΩ.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο απολογήτής των χιτλερικών και γνήσιος επίγονος των δοσίλογων της Κατοχής (χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία), Θάνος Τζήμερος, βγάζει “εγκληματίες” τους Έλληνες αντιστασιακούς, τους θεωρεί χειρότερους από τους Ναζί και φυσικά υποστηρίζει πως οι θηριωδίες των Γερμανών ήταν εύλογα η νομοτελειακή αντίδραση, την οποία όχι μόνο αιτιολογεί, αλλά δικαιολογεί κιόλας, στην αντιστασιακή δράση. Τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.