Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ιβάν Σαββίδης

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Για το θέμα των έργων  ανακατασκευής στο γήπεδο της Τούμπας, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να ολοκληρώσουν και να καταθέσουν τον φάκελο για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που απαιτείται μέσα στον Νοέμβριο, ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία έγκρισης και αδειοδότησης του σχεδίου. Από την ΠΑΕ θέλουν να ξεπεραστεί αυτή η διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουν για μεγάλο διάστημα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Σχετικά με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πριν από μερικές ημέρες υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έκτου προβλήτα, μιας επένδυσης που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ από την κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο.

Τέλος η επένδυση στο Παλιούρι Χαλκιδικής αφορά στη δημιουργία «Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος», στην περιοχή που λειτουργούσε προηγουμένως το ξενοδοχείο «Ξενία».

mononews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.