Οργισμένη ανάρτηση Βούρου για τον βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον» στην παρέλαση στη Ν. Φιλαδέλφεια: Μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων – ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και έχει προκαλέσει σάλο.

Μία ομάδα κοριτσιών, ντυμένες με ρούχα της παρέλασης, περνώντας μπροστά από τους επισήμους άρχισε να κάνει βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον» αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Βούρος «Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Δείτε και το βίντεο των Μόντι Πάιθον και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.