ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ κηδεία της 21χρονης Ελένης (Photos)

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Ο πόνος είναι μεγάλος για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της νεαρής φοιτήτριας η οποία βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια των δύο νεαρών.

Η σορός της 21χρονης έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Το πρωί έφτασε στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο όπου ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία.

Το κορίτσι που είχε βγάλει εισιτήριο για τις 16 Δεκεμβρίου, με στόχο να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς της ωστόσο, η ζωή της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σίδερο από τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση την οδήγησαν στην παραλία της Λίνδου όπου οι φερόμενοι ως δράστες την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Στο μεταξύ, ενώπιον οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης, πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Στον ανακριτή με κατηγορίες και για βιασμό οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Φωτογραφίες: alexpoli.gr

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.